Werken bij PCH Dienstengroep

Alleskunners en aanpakkers. Doorzetters en doordenkers. Oplettend, gastvrij en gedreven. Onze mensen zijn het gezicht van ons bedrijf. Dienstverleners die net dat stapje extra willen en kunnen zetten. Met een glimlach. Omdat we een vijfde indruk minstens zo belangrijk vinden als de eerste. En omdat we geloven in betrokken en persoonlijke dienstverlening. 

We zien elkaar                   

Dat klinkt misschien logisch, maar wij nemen dit heel serieus. Als werkgever hebben we namelijk echt aandacht voor jou. We zijn oprecht nieuwsgierig naar jou en blijven graag met je in gesprek. We staan dicht bij jou en kennen elkaar goed. Wij weten waar jij goed in bent en waar je groeipotentie ligt. En jij weet dat van ons. 

Ook onderling hebben onze mensen oog voor elkaar. We staan open voor de ideeën, meningen en ragen van een ander. Graag zelfs. Er is ruimte voor iedereen. We accepteren en waarderen elkaar. Zonder oordeel. We luisteren naar elkaar, geven en ontvangen feedback en doen het samen. Altijd. Juist omdat we elkaar zien en willen zien ontstaat een werksfeer waar jij altijd jezelf bent en blijft. Zo versterken we elkaar. Zo groeien we samen. 

De juiste match

Alleskunner, aanpakker, oplettend en gastvrij; jij bent het allemaal omdat het bij je past. Je staat open voor ontwikkeling en durft te leren van fouten. Zo neem je de verantwoordelijkheid voor je gedrag, heb je aandacht voor de ander en voeg jij waarde toe aan PCH. Jouw DNA matcht met dat van ons.​​​​​​​

Maar we zijn niet alleen een match elkaar. Je bent minstens zo’n goede match met onze opdrachtgever. Want daar gebeurt het. Onder het oog van de klant, in het huis van de klant. Je bent onderdeel van het PCH team en tegelijkertijd voel je je enorm verbonden met de klant. Jij kent de klant en de eindgebruiker namelijk als geen ander. Jij maakt de verbinding en bent in alle opzichten het visitekaartje.

Een stapje extra

Wij zijn dienstverleners in hart en nieren en geloven in betrokken en persoonlijke dienstverlening. Dat gaat verder dan ontzorgen, problemen oplossen en afspraken nakomen. Wij zetten dat stapje extra en dat kunnen we omdat we samenwerken. Werken voor PCH betekent ook dat je kansen signaleert, bijdraagt aan verbeteringen en focus houdt op de doelstellingen. 

Zo creëren we waarde voor een klant en zetten we een beleving én een duurzame bewustwording neer. Ons werk is enorm zichtbaar zonder dat de klant zich er zelf altijd bewust van is. Maar we zijn er. Altijd en over. Elke dag weer dat stapje extra dus. En dat altijd met én voor een glimlach. En daar zijn we trots op!