img1

'Door te verbinden en samen te werken worden oplossingen in alle facetten beter'

Naam: Annemiek Hompe

Leeftijd: 44

Locatie: Apeldoorn, projectlocaties en thuis (hybride dus)

Opleiding: Culturele Studies – richting publicistiek aan de UvA

Functie: programma- & business development manager

In mijn functie gaat het om oplossen, verbeteren en verbinden. Ik volg marktontwikkelingen en klantvragen en ontwikkel op basis hiervan nieuwe proposities en verbeter bestaande. Hiermee verhogen we onze toegevoegde waarde en verbeteren we de dienstverlening continu bij onze opdrachtgevers. En natuurlijk enthousiasmeren we met ons portfolio ook graag nieuwe klanten. Verder begeleid ik als programmamanager strategische optimalisatieprogramma’s bij onze opdrachtgevers.

Samenwerken vind ik heel belangrijk. Je kan van iedereen iets leren en als je open staat voor de kennis en de mening van een ander, wordt het altijd beter. Proposities (door)ontwikkelen doe ik zowel binnen PCH als binnen VolkerWessels en soms met de expertise van externen. Ik zorg voor de juiste dynamiek en focus in een multidisciplinair team en met een strakke projectbegeleiding komen we altijd tot een mooi, compleet en gedragen resultaat. Dat zorgt voor blije klanten. En dat geeft energie.

Creatief en oplossingsgericht zijn en kunnen luisteren en verbinden. Dat is nodig in mijn functie. Ik vind het belangrijk dat ik zelf altijd toegevoegde waarde lever en dat mijn werk een bepaalde mate van complexiteit heeft. Als collega’s door een gesprek met mij weer nieuwe ideeën hebben of we samen een oplossing voor een klantvraag bedenken, dan maakt dat echt mijn werkdag.

Bij PCH krijg je de ruimte om te doen waar je goed in bent. Dat vind ik fijn. Initiatieven worden gewaardeerd en je wordt afgerekend op resultaat. In mijn functie heb ik strategische complexiteit en veel eigen verantwoordelijkheid. Mijn scope is heel breed hier en geen dag is hetzelfde. Daar hou ik van!