img1

'Ad hoc meldingen van klanten of collega's oppakken en afhandelen vind ik het leukste om te doen. Daarin kan ik net dat stapje extra zetten en daar haal ik mijn voldoening uit.'

Naam: Dion Boezaart
Leeftijd: 28
Locatie: Apeldoorn         
Opleiding: MBO Facility Management
Functie: Servicedesk medewerker

Bij de Servicedesk weet je nooit hoe de dag gaat lopen en is geen dag hetzelfde. De ene dag ben je geconcentreerd bezig met het beoordelen van offertes, de andere dag ben je met spoed Covid-artikelen bij onze leveranciers aan het uitvragen. Deze diversiteit geeft mij energie en dat vind ik belangrijk. Op een normale dag houd ik me bezig met KWIS-meldingen van onze klanten/opdrachtgevers, ondersteun ik collega’s op de PPS-locaties en vraag ik offertes uit en beoordeel deze in opdracht van de afdeling inkoop. Het is belangrijk dat wij alle meldingen en contracten administratief verwerken in ons Facility Management Informatie Systeem (FMIS). Op deze wijze zorgen wij ervoor dat onze klant/opdrachtgever, collega en/of leverancier precies weet wat er is afgesproken en wat er in het verleden is uitgevoerd.

Ad-hoc meldingen van klanten/opdrachtgevers of collega’s oppakken en afhandelen is toch wel het leukste om te doen. Hierin kan ik net dat stapje extra zetten en daar haal ik mijn voldoening uit.
 
Hiervoor heb ik bij een bank gewerkt. Daar heb ik de werksfeer binnen een maatschappelijke organisatie mogen proeven en heb ik veel mogen leren over processen. Toch wilde ik mijzelf verder ontwikkelen en zocht naar een soortgelijke functie in de buurt. Zo kwam ik deze functie bij PCH tegen. Bij PCH merkte ik gelijk dat er veel ruimte is voor eigen inbreng en dat de sfeer informeel is. Dat maakte mij gelijk enorm enthousiast.
 
De informele werksfeer, de zeer gevarieerde opdrachtgevers en het leveren van maatwerk maakt het werken bij PCH heel tof. We werken gezellig en goed samen als team in Apeldoorn maar ook met de collega’s op de andere locaties. Er wordt naar je geluisterd en groeimogelijkheden worden geboden.