img1

'Ik los problemen op voor klanten. Maar, ik zorg er ook heel graag voor dat de collega na mij probleemloos kan werken.'

Naam: Johnny van der Burgt

Leeftijd: 55+

Locatie: Parkeergarage Gemeente Helmond

Opleiding: MBO Detailhandel en LEAO administratief

Functie: parkeer service medewerker

In mijn functie doe ik van alles. Ik beantwoord telefoontjes met vragen of problemen. Meestal van klanten of collega’s. Ik probeer problemen zelf op te lossen of schakel een andere partij in. Zo zorg ik ervoor dat de collega na mij probleemloos kan werken. Dat vind ik fijn.

Hoewel ik vaak in de loge in de parkeergarage ben, heb ik veel variatie in werkzaamheden en de werkplek. Als ik ‘B&O’ dienst heb, dan doe ik onderhoud en kleine reparaties aan straatautomaten. Ik zorg er daarmee ook voor dat de collega na mij probleemloos kan werken. Dat vind ik fijn. Ik werk soms ook in de fietsenstalling die we hier beheren. Net als in de garage en op straat is klantvriendelijkheid het meest belangrijk. We krijgen hier in Helmond veel verantwoordelijkheid en vrijheid van onze leidinggevende. We mogen problemen zoveel mogelijk zelf oplossen.
​​​​​​​

In mijn vorige loopbaan als vrachtwagenchauffeur heb ik lichamelijke klachten opgelopen waardoor ik geen zwaar werk meer mag verrichten. Ik heb toen mijn BOA papieren gehaald en bij PCH gesolliciteerd en aangenomen. Ik heb eerst in een andere gemeente als BOA gewerkt voor PCH. Toen PCH het parkeerbeheer in Helmond mocht gaan doen, kon ik hier aan de slag. Ik ben PCH dankbaar voor de kans en de goede zorgen voor alle medewerkers. Ik voel me hier gezien en gewaardeerd. Dat heb je echt niet overal.