img1

'Ik wil elke dag leren. Daarom houd ik zo van het integrale karakter van de projecten die ik manage.'

Naam: Leonie Bomhof

Leeftijd: 48

Locatie: Provinciehuis Gelderland en Gemeente Westland

Opleiding: HBO – Facilitaire Dienstverlening

Functie: exploitatiemanager

Ik ben voor twee PPS-projecten exploitatiemanager. Dit betekent dat ik eindverantwoordelijk ben voor het integraal contractmanagement en de dienstverlening voor beide projecten. Samen met meerdere partijen zorg ik ervoor dat de dienstverlening conform het contract geleverd wordt. Dit betekent dat we naast de organisatie van het operationele deel veel energie besteden aan het invullen van het contractmanagement. Bij een PPS betekent dat dat we metingen uitvoeren om aan te tonen dat we voldoen en dat we in een monitoringssysteem alle afwijkingen en resultaten registreren. Relaties en samenwerking zijn een belangrijke succesfactor. Dat betekent dat ik veel contact heb met betrokken partijen en vaak overleg voer. 

Ik vind het belangrijk dat mijn werk uitdagend is zodat ik iedere dag nog kan leren en ontwikkelen. De meeste voldoening haal ik uit het integrale karakter van de projecten die ik manage. Dit betekent dat ik het ontzettend leuk vind om met een team te werken en gezamenlijke resultaten te boeken. 

Hiervoor heb ik 10 jaar bij Strukton gewerkt, waar ik de exploitatie vertegenwoordigde in de realisatiefase van diverse PPS-projecten. Daarvoor heb ik 7 jaar bij Facilicom Facility Solutions gewerkt waar ik als facility coordinator meerdere contracten en projecten voor opdrachtgevers heb beheerd en uitgevoerd. 

PCH is een hele jonge, enthousiaste en ambitieuze en lerende organisatie. Ik ben heel blij met de vrijheid en het vertrouwen dat ik krijg om te werken aan mijn projecten.