img1

'Ik vind het belangrijk om mee te denken en wil graag dat iedereen tevreden is. Dat zit echt in me.'

Naam: Patricia Wouters

Leeftijd: 49 

Locatie: Vialis in Houten

Opleiding: Schoonheidsspecialiste / kapster

Functie: allround facility medewerker

Mensen ontvangen, telefoon beantwoorden en doorverbinden en administratieve werkzaamheden. Daar draait het om in mijn werk vanuit de receptie. Ik doe alles graag zo vriendelijk en goed mogelijk. Ik sta ook regelmatig op de vloer. Ik help met schoonmaken. Of dat nou de toiletten of koffiemachines zijn, dat maakt mij niet uit. Het zorgt voor de nodige afwisseling en als het bedrijf weer schoon is, kan iedereen zich weer richten op zijn eigen werk. Ook help ik mijn collega’s van de catering als dat een keer nodig is. Je bent een allrounder of je bent het niet he.  

Ik vind het belangrijk om mee te denken met mijn collega’s en klanten en wil graag dat iedereen tevreden is. Dat zit echt in me. De meeste voldoening haal ik uit mijn werk als mensen dankbaar en tevreden zijn. De mensen die bij onze opdrachtgever werken, geven vaak een compliment aan ons team. Ze bellen echt speciaal op om ons te bedanken. Wij denken dan: ‘dat is toch ons werk’. Nou, dat vinden zij niet vanzelfsprekend. Wij horen vaak dat wij als PCH meer doen dan ze gewend zijn bij andere bedrijven. Dat is toch geweldig, daar zet ik nou graag een stapje extra voor.
​​​​​​​

Ik werkte al voor deze klant, voordat PCH hier facilitaire dienstverlening kwam doen. Ik ben dus overgenomen, 12 jaar geleden alweer. Ik leerde PCH kennen als een fijn en flexibel bedrijf en dat gevoel is altijd gebleven. Ik ben bij PCH meer allround geworden en bij het team gaan horen. PCH is een heel stabiel bedrijf die veel voor haar mensen doet.