img1

'In het huis van de klant zorg ik ervoor dat alles werkt. Na een interne verhuizing hang ik het naambordje op, zodat mensen weer gevonden en gezien worden.'

Naam: Ronald Ketting Olivier

Leeftijd: 49 jaar

Locatie: Vianen

Opleiding: MTS Electrotechniek

Functie: facilitair medewerker

Op mijn projectlocatie in Vianen zorg ik ervoor dat de medewerkers van onze klanten zorgeloos aan het werk kunnen. In het huis van de klant zorg ik ervoor dat alles werkt. Van de lampen tot de liften en van de deuren tot de werkplekken. Na een interne verhuizing hang ik het naambordje op, zodat mensen weer gevonden en gezien worden.  

Ons PCH team op locatie bestaat uit 6 collega’s. Onveilige situaties lossen we snel op, we luisteren naar wensen, denken in oplossingen en we staan klaar als het nodig is. Ik krijg ook regelmatig klussen voor andere locaties. Bijvoorbeeld een verhuizing voor Volker Telecom in Papendrecht. Zo’n externe klus is elke keer weer een uitdaging. Ga ik het halen binnen de afgesproken tijd? Zijn de leveranciers op de afgesproken tijd aanwezig? Als alles dan op zijn plek valt, verlaat ik de locatie met een voldaan en trots gevoel. En als je dan ook nog complimenten ontvangt van de opdrachtgever of onze manager, dan is dat erg fijn. Daar doe je uiteraard ook voor.
​​​​​​​

Ik voel mij vanaf dag één zeer welkom en gewaardeerd bij PCH. Ik merk bij iedereen een drive om van PCH een nog beter bedrijf te maken. Ik heb ook echt het gevoel dat er naar me geluisterd wordt. We overleggen, alles is bespreekbaar en dat is erg prettig.  

Ik ben ook dankbaar voor de verschillende cursussen die ik van PCH heb mogen volgen. Ik heb bijvoorbeeld mijn aanhangerrijbewijs E gehaald en ben gecertificeerd om meer technische werkzaamheden zelf te verrichten. Bijvoorbeeld het keuren van elektrische apparaten en trappen, ladders en steigers en het beheer van de brandmeldinstallatie. Dat levert mijzelf en PCH iets op. Dit soort werkzaamheden hoeven dan niet langer uitbesteed te worden.