Media player

Over ons

Knappe koppen in de bouw

Wij bij Visser & Smit Bouw vinden het mooi om te praten over de bijzondere gebouwen die we maken. Daar gaat ons hart sneller van kloppen en daar zijn we trots op. En terecht! Bijna altijd gaat het om unieke vraagstukken en complexe puzzels die we met elkaar weten op te lossen. Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden beeldbepalende projecten in de complexe utiliteits- en industriebouw. Je vindt ons in ziekenhuizen en op luchthavens. We bouwen kantoorgebouwen, laboratoria en clean rooms, realiseren gebouwen voor de food industrie, (petro)chemie, energiebedrijven, enzovoort

Elke dag bewijzen onze medewerkers waar we goed in zijn: het bouwen op logistiek complexe locaties, zoals in binnenstedelijk gebied en in operationele omgevingen die 24 uur per dag moeten blijven functioneren. Wij willen daarin de beste zijn. Onze opdrachtgevers moeten kunnen rekenen op feilloos gemanagede projecten en processen. Met als resultaat toekomstbestendige gebouwen die bijdragen aan het realiseren van hun ambities. Dat lukt ons dankzij gedreven medewerkers die uitdagingen enthousiast oppakken en die gefocust zijn op de klantvraag. Die denken vanuit multidisciplinair samenwerken en hun ervaring, kennis en kunde inbrengen om te komen tot het beste eindresultaat. Een resultaat waar zowel onze opdrachtgever als wijzelf trots op zijn.

Werken bij Visser & Smit Bouw

Moet je dan een soort Superwoman of Superman zijn om hier te werken? Welnee. Het gaat erom dat je beschikt over een gezond verstand. Dat je snapt dat we niet voor onszelf bouwen, maar voor een klant en eindgebruikers. En dat je samen de strijd wilt aangaan met collega’s om de uitdagingen die we tegenkomen een voor een te tackelen. Voldoe jij aan dat profiel? Dan bij jij zo’n knappe kop die we zoeken.
​​​​​​​
Bij ons wordt je uitgedaagd om het beste van jezelf te laten zien. Dat vraagt om mensen met passie voor de zaak en de klus. We vragen veel van je, maar stellen daar ook veel tegenover. Natuurlijk die mooie projecten, maar dit is wat Visser & Smit Bouw jou nog meer te bieden heeft:
  • Aantrekkelijke pensioenregeling
  • Ontwikkelingsgericht personeelsbeleid; jij staat centraal
  • Ruime mogelijkheden voor training en ontwikkeling, o.a. via de VolkerWessels Academy
  • Kennisbijeenkomsten om je actuele kennis bij te spijkeren
  • Sporten met korting via bedrijfsfitnessonline.nl
  • Kortingen op allerlei verzekeringen (o.a. zorgverzekering)
  • Gratis lunch en arbeidsvitamines in de vorm van fruit
  • Uitgebreide optionele tweejaarlijkse medische check up, want jouw gezondheid is belangrijk!
  • Gratis lidmaatschap personeelsvereniging
Media player
Meer weten?
Voor meer informatie over onze uitdagingen
en organisatie kan je contact opnemen met
onze HR manager, Djisri Groise.