Over Visser & Smit Bouw

Het ritme van de bouw 

Wie wil daar geen onderdeel van zijn? Samen geven de Visser & Smit Bouw collega’s klank aan het toekomstige gezicht van Nederland. Zij pronken graag met de bijzondere gebouwen die zij opleveren. Onze collega’s houden van complexe vraagstukken en uitdagende bouwomstandigheden. Of het gaat om utiliteitsbouw, luchthavens, ziekenhuizen, elektriciteit of de (petro)chemische industrie, zij draaien hun hand er niet voor om. Voor elk project stellen zij het ideale team samen om een soepel verloop te verzekeren. Vanaf het eerste ontwerp, tot realisatie en onderhoud.Met als resultaat toekomstbestendige en duurzame gebouwen. Dat lukt dankzij onze gedreven collega’s die multidisciplinair samenwerken. Als een samenspel in een orkest. Wil jij ook met ons meebouwen op het ritme van de bouw?

Duurzaamheid

Ook wij zijn begaan met het milieu en de toekomst van onze planeet. Daarom zet Visser & Smit Bouw zich in voor duurzame en circulaire bouw. Duurzaam bouwen betekent rekening houden met de impact op het milieu, terwijl bij circulair bouwen materialen worden hergebruikt.

Als duurzaam bouwbedrijf werken wij met de nieuwste technieken en materialen om efficiënt te bouwen en zo min mogelijk afval te produceren.

Help jij ons mee verder te verduurzamen?

Waar wij voor staan

Meer weten?

Voor meer informatie over onze uitdagingen
en organisatie kan je contact opnemen met
onze HR manager, Djisri Groise.

Volg ons ook op onze socials