Bij VolkerWessels ITBV vinden we het belangrijk dat je jezelf ontwikkelt. Dat kan bijvoorbeeld via de VolkerWessels Academy en andere trajecten. Wij stimuleren dit door een veelzijdig aanbod van trainingen, e-learnings en opleidingen. Op maat voor jou!​​​​

VolkerWessels Academy

Via onze VolkerWessels Academy faciliteren we je in je groeiproces en bieden we je de juiste middelen. Enerzijds door learning on the job, anderzijds door kwalitatieve en professionele opleidingstrajecten. We bieden je ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf aan je loopbaan te bouwen.

Talentcoach

Bij Volkwessels ITBV krijg je een eigen talentcoach. Elke vier weken zit je met je talentcoach aan tafel en bespreek je je persoonlijk ontwikkelingsplan. Groei en ontwikkeling is in een snel veranderende IT-wereld heel belangrijk.

De MOL

Wanneer je binnen VolkerWessels minimaal werkzaam bent op het niveau van projectleider en hbo+ werk- en denkniveau hebt, dan krijg je de mogelijkheid mee te doen aan De MOL, de Management Ontwikkelings Leergang van VolkerWessels.

TOP traject

Bij ITBV is structurele aandacht voor je ontwikkeling. Hoe dit wordt ingevuld, is voor iedereen anders. Een voorbeeld is het TOP traject. Dit richt zich op talentvolle ambitieuze collega's die graag worden uitgedaagd en het uiterste uit zichzelf willen halen.

ITBV Community

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Daarom is bij VolkerWessels ITBV genoeg ruimte voor ontspanning. Tijdens werk en erna. Zo hebben we game nights, een jaarlijkse barbecue en gezellige teamuitjes. Het zal je niet verbazen dat het spelelement overal in terugkomt. Zelfs bij de barbecue!