Levenswerk

Sinds 1927 bouwen wij bewust met hout. De Groot Vroomshoop introduceerde het prefab bouwen in serie en startte daarmee zijn levenswerk. Nu bouwen we circulair. En what's next?

Wij staan waar de markt ons nodig heeft. Bouwen voor toekomstige generaties. Maken de wereld, die we met elkaar in bruikleen hebben, elke dag een beetje mooier...

Wie we zijn Dé houtbouwspecialist binnen VolkerWessels. De drie werkmaatschappijen Bouwsystemen, Houtbouw en Gelijmde Houtconstructies bestrijken de volledige houtmarkt.

Bouwsystemen Wij bieden duurzame en energiezuinige huisvestingsconcepten op basis van houtskeletbouw en volhouten modulebouw uit onze eigen fabriek. Permanente, semipermanente en tijdelijke huisvestingsoplossingen behoren tot het specialisme voor woningen, zorg, onderwijs en het bedrijfsleven.

Houtbouw Onze toeleverancier van prefab houten bergingen en prefab dak- en gevelelementen en partner in energiezuinige woonprojecten. Met als uitgangspunt het modulair maken van producten, met alle vrijheid voor maatwerk.

Gelijmde Houtconstructies Wij produceren gelijmde houtconstructies en spanten en is tevens partner van het innovatieve en duurzame kanaalplaatsysteem LIGNATUR.

Onze grootste troef? Onze ruim 250 medewerkers. Ze vinden bij ons werkplezier, kansen om een leven lang te leren en ruimte voor individuele inbreng.

Wij bouwen bewust met hout

Contact

Volg ons op