De complexe projecten en de bouwmethodes, materialen en technieken die daarbij komen kijken vind ik het mooiste aan mijn baan.

Freek Teunissen - Hoofduitvoerder

Visser & Smit Bouw

De complexe projecten en de bouwmethodes, materialen en technieken die daarbij komen kijken vind ik het mooiste aan mijn baan.

Freek Teunissen - Hoofduitvoerder

Visser & Smit Bouw

Mijn naam is Freek Teunissen. Ik heb Bouwkunde op CD niveau gedaan op de LTS. Daarna heb ik een timmermansopleiding gevolgd. Na de militaire dienst heb ik 4 jaar als timmerman gewerkt. Vervolgens ben ik door IBC in Best gevraagd om als uitvoerder aan de slag te gaan. Dat heb ik 7 jaar gedaan. Tijdens die periode heb ik de avondopleidingen assistent uitvoerder, uitvoerder utiliteitsbouw, complexe bouwsystemen en financieel management gevolgd. En sinds 2005 werk ik bij Visser & Smit Bouw. 

Ik ben verantwoordelijk voor de productie, planning en veiligheid op de bouwplaats 

Ook bij Visser & Smit Bouw heb ik eerst enkele jaren als uitvoerder gewerkt. In die functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse productie, planning en veiligheid op de bouwplaats. Daarna ben ik hoofduitvoerder geworden. In grote lijnen komt dat op hetzelfde neer. Ik ben nog steeds verantwoordelijk voor de productie, planning en veiligheid, maar dan op een hoger organisatorisch niveau. 

Op de bouwplaats is het jouw bouw: je mag heel veel zelf bepalen 

De complexe projecten en de telkens weer andere bouwmethodes, materialen en technieken die daarbij komen kijken vind ik het mooiste van mijn baan. Bovendien heb je heel veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij Visser & Smit Bouw. Dat spreekt me aan. Er is geen controle-cultuur. Op de bouwplaats is het jouw bouw: je mag heel veel zelf bepalen. En je hebt intensief contact met iedereen. Wij vormen een hecht team op de bouw en werken heel goed met elkaar samen. 

De voordelen van een groot bedrijf en het gevoel van een klein bedrijf 

Het aantrekkelijke van Visser & Smit Bouw vind ik, dat het plat georganiseerd is. Het combineert de voordelen van een groot bedrijf met het gevoel van een klein bedrijf. Aannemers die werken van het zelfde niveau maken zijn vaak veel logger georganiseerd en hiërarchischer. 

Ik wil gewoon mooie en complexe werken blijven maken 

Als hoofduitvoerder zit ik goed waar ik zit. Ik zou niet weten wat ik anders zou willen. Ik wil gewoon mooie en complexe werken blijven maken. Dat maakt het voor mij elke keer opnieuw enorm leuk en uitdagend. Een project kan mij niet complex genoeg zijn. 

Bij Visser & Smit Bouw willen ze graag dat je je ontwikkelt 

Visser & Smit Bouw biedt je veel vrijheid. Maar om te slagen moet je ook van aanpakken houden. Dat zit in onze DNA. Je krijgt hier heel veel mogelijkheden om kennis op te doen en door te groeien. Zo ben ik in 2012 van uitvoerder doorgegroeid naar hoofduitvoerder. En in 2018 heb ik mijn opleiding bedrijfsleider afgerond. Doorgroeimogelijkheden heb je volop. Sterker nog: ze willen ook graag dat je je ontwikkelt. 

Volg ons op

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!