Werken in Voorbereiding

Voordat we een project succesvol opleveren moet er heel wat gebeuren natuurlijk. Het begrip ‘voorbereiding’ kun je bij ons heel breed opvatten. In feite begint dat al voordat er sprake is van een opdracht. Want het merendeel van de projecten die wij maken zijn het resultaat van een succesvol tenderproces. En voorbereiding speelt daarin een grote rol. 

Onze tenderprofessionals werken nauw samen met collega’s uit andere disciplines om met de beste aanbieding te komen voor de opdrachtgever. Zo zorgen onze collega’s van cost engineering en bouwtechnologie voor een uitgekiende afstemming van prijs, kwaliteit en planning. Maar ook voor de best mogelijke bouwplaatsinrichting. Wij hebben een eigen ontwerpafdeling, waarin o.a. constructeurs en bouwkundigen zorgen voor een optimale afstemming van het ontwerp. 

Onze werkvoorbereiders zijn verantwoordelijk voor de voorbereiding van één of meerdere projecten. Daarbij nemen zij de inkoop-voorbereidende werkzaamheden, de organisatorische en technische begeleiding van onderaannemers en leveranciers en kostenbeheersing voor hun rekening. 

Bij Visser & Smit Bouw willen we vooroplopen als bouwer die informatie, digitalisatie en technologie centraal stelt. Onze vakgroep ID&T richt zich voor 100% op innovaties en nieuwe technieken die ons werk(proces) beter maken en vereenvoudigen. Zo is de inzet van Virtual Reality en het gebruik van bijvoorbeeld drones op en rond onze projecten de normaalste zaak van de wereld. 

Collega’s uit de uitvoering betrekken wij zo vroeg mogelijk bij de voorbereiding van een project. Bij Visser & Smit Bouw geloven we in de toegevoegde waarde van alle disciplines in alle fasen van een project. 

Benieuwd naar onze vacatures?