Makkelijker bouwen - daar draait het bij ons om

Die belofte aan klanten maken wij dagelijks waar. Door in te zetten op betrouwbaarheid, innovatie en kwaliteit bouwen wij dagelijks aan het succes én de toekomst van klanten. Dat doen we samen met al onze collega’s. Van receptioniste tot directeur – samen brengen we ons bedrijf en onze klanten verder.


Werken bij De Mors is ook werken aan jezelf – aan groei, aan ontwikkeling en aan je toekomst. Want je levert de beste prestaties als je het naar je zin hebt. Daar hebben wij dan ook alles voor over. Dat begint voor ons met leuk werk – een baan waar jij met plezier naartoe komt. En waarbij wij ons best doen om die zo leuk en afwisselend mogelijk te maken. Saaie sleur? Dat staat niet in ons woordenboek – wij zijn serieus als het moet, maar weten ook precies wanneer het tijd is voor gezelligheid en ontspanning. 
 

Is makkelijker bouwen ook jouw passie? Sta je positief in het leven en wil je dat delen met collega’s om zo samen aan de toekomst te bouwen? Dan hebben wij jou veel te bieden – uitdaging, een inspirerende werkomgeving, kansen en mogelijkheden die je zelf werkelijkheid mag maken. Daar komen onze gezellige borrels (met BBQ!), soep in de winter en een ijskraam in de zomer nog bij. Mogen we je binnenkort in ons team verwelkomen? 

Onze cultuur

De klant is koning

De klant is koning

Samen staan we sterk

Samen staan we sterk

Gewoon doen

Gewoon doen

Vertrouwen geven en krijgen

Vertrouwen geven en krijgen

Wees lekker jezelf

Wees lekker jezelf

Altijd blijven lachen

Altijd blijven lachen

Volg ons op