Een carrière bij DigiBase

Werken met de nieuwste tools op het gebied van digitaal bouwen en dagelijks een bijdrage leveren aan de transformatie van de bouwsector. Spreekt jou dit aan? Heb jij affiniteit met digitalisatie of lijkt het je leuk om je hierin te specialiseren? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures. 

DIGIBASE ALS WERKGEVER

DigiBase is een jonge, snelgroeiende onderneming met een platte organisatie.

Eigenaarschap en samenwerking zijn kernwaarden van onze bedrijfscultuur. De lijntjes tussen de teams zijn kort en je krijgt veel vrijheid om je eigen werk in te delen. 

Kennisdeling is onze core business. Als DigiBase medewerker krijg je daarom vanzelfsprekend ruim baan om jezelf te ontwikkelen in jouw vakgebied en op persoonlijk vlak. 

EEN INSPIRERENDE WERKOMGEVING

Open, huiselijke inrichting

Dat DigiBase gelooft in een nieuwe manier van werken zie je terug in het ontwerp en de voorzieningen van ons kantoor. De op flexwerken gerichte ruimtes en werkplekken facilliteren verschillende activiteiten en werkvormen. Of je nu wilt overleggen in persoon of op afstand, of je jezelf wilt afzonderen om je te kunnen concentreren.

Moderne werkplekken

Reserveren van ruimtes en flexplekken gebeurt via het digitale boekingssysteem. Aan ergonomie is veel aandacht besteed: op elke werkplek kun je zowel zittend als staand werken. Wanneer je incheckt op een flexplek wordt de zit- en stahoogte automatisch overgenomen uit de instellingen in jouw profiel.

De nieuwste hardware

Alle flexplekken zijn voorzien van een dockingstation en een breedbeeld scherm. Daarnaast beschikt het kantoor over de nieuwste hardware op het gebied van scrummen, online vergaderen, Virtual Reality en Augmented Reality. Blikvangers zijn het enorme LED scherm in onze Experience Space en de Touch-Wall in onze Project Space.

UITSTEKENDE ARBEIDSVOORWAARDEN

Uiteraard bieden we een goed salaris en daarnaast een goede pensioenregeling, flexibele werktijden en vakantiedagen conform de CAO Bouw. Om je werk goed te kunnen doen krijg je de beschikking over de juiste middelen, zoals een laptop en  smartphone. Voor sommige rollen hoort daar ook een auto van de zaak bij.

Met onze eigen VolkerWessels Academy bieden we vakinhoudelijke opleidingen en trainingen in persoonlijke ontwikkeling. Ook organiseren we inspiratie sessies en trainingen op maat.

STAGE LOPEN EN AFSTUDEREN BIJ DIGIBASE

DigiBase heeft regelmatig stageplekken voor MBO-, HBO- en WO-studenten. Ook begeleiden wij afstudeeropdrachten met passende onderwerpen. 

Bij DigiBase ben je meer dan een student die een tijdje aan een opdracht komt werken. Wij zien jou als een talent voor de toekomst, en iemand met een frisse blik op onze organisatie. Alleen al daarom vinden we het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt. Je zult merken dat je stagebegeleider daar ook echt moeite voor doet, net als de andere collega's met wie je als student te maken krijgt.

Neem contact met ons op als DigiBase je aanspreekt! Je bent van harte welkom om je idee met ons te bespreken.

Social Media

Volg DigitaalBouwen@VolkerWessels ook op: 

Contact

Aansprekende vacature gezien? Solliciteren kan direct op de website. 
Vul het digitale sollicitatieformulier in en voeg jouw CV met motivatiebrief toe. 
 
Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij DigiBase? 
Neem dan contact op met Mark Bak, Business Manager.