Maak
kennis met
De Mors

Wij zijn ervan overtuigd dat bouwen altijd makkelijker kan

Wij maken kozijnen, panelen, units en prefab badkamers voor onze klanten. En wij denken dat het bouwproces zelf, maar ook alles daaromheen, altijd makkelijker kan. Daarom werken wij volgens ons makkelijker-bouwen-principe. Dit doen wij op basis van onze 3 pijlers: kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. 

Onze collega’s zijn continu bezig met het creëren van optimaal gemak. Voor bewoners, eindgebruikers, opdrachtgevers, voor onszelf én voor jou. Wij horen je denken; hoe zit dat precies? In onze bedrijfsfilm hiernaast leggen we het aan je uit.
Media player

De weg naar succes

Bij De Mors hebben we pas suces als onze klanten tevreden zijn. Daarom beginnen we altijd met luisteren naar de wensen en behoeften en dan gaan we samen aan de slag. Tijdens het gehele proces staan vijf kernwaarden voor ons centraal. Zo bouwen we samen met onze klanten aan de toekomst. 
img1

Kwaliteit

Weten waar je aan toe bent. Optimaal gemak eist kwaliteit. Kwaliteit is daarom een voorwaarde bij De Mors. Bij het delen van kennis, tijdens onze productie, bij levering en montage. Op alle vlakken dus.
img1

Innovatie

Hoe kan het makkelijker? Dit is de meest gestelde vraag binnen. De Mors. Continu innoveren is noodzakelijk om daar steeds weer het juiste antwoord op te vinden. Of het nu gaat over kozijnen, panelen, units, prefab badkamers, of de processen daaromheen.
img1

Betrouwbaar

Vertrouwen geven en krijgen. Bouwen gaat veel makkelijker als je vertrouwen geeft en krijgt. Betrouwbaarheid staat daarom voorop bij letterlijk alles wat we doen. Voor jou, voor onze collega’s, voor de hele keten.
img1

Persoonlijk

Een vertrouwensband opbouwen kan alleen als je weet wie er achter het bedrijf zit. Daarom kun je kennis maken met ons team door de persoonlijke verhalen van onze collega’s en gebruiken wij foto’s van onze eigen collega’s.
img1

Circulair 

Optimaal gemak creëren voor jou én de toekomstige generatie. Als totaal-leverancier en ketenpartner nemen wij onze verant-woordelijkheid. Wij kijken continu vooruit om het bouwen zo makkelijk mogelijk te maken, altijd op een verantwoorde manier. 

Werken bij De Mors is het beste uit jezelf halen.

Werken bij De Mors betekent werken aan jezelf – aan groei, aan ontwikkeling en aan je toekomst. Het betekent plezier in je werk, een leuk team en weten wanneer het tijd is voor ontspanning. Kom jij erbij?