Wij zijn ervan overtuigd dat bouwen altijd makkelijker kan

Wij maken kozijnen, panelen, units en prefab badkamers voor onze klanten. En wij denken dat het bouwproces zelf, maar ook alles daaromheen, altijd makkelijker kan. Daarom werken wij volgens ons makkelijker-bouwen-principe. Dit doen wij op basis van onze 3 pijlers: kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Onze collega's zijn continu bezig met het creëren van optimaal gemak. Voor bewoners, eindgebruikers, opdrachtgevers, voor onszelf én voor jou. Wij horen je denken; hoe zit dat precies? In onze bedrijfsfilm hiernaast leggen we het aan je uit. 

De weg naar succes

Bij De Mors hebben we pas succes als onze klanten tevreden zijn. Daarom beginnen we altijd met luisteren naar de wensen en behoeften en dan gaan we samen aan de slag. Tijdens het gehele proces staan vijf kernwaarden voor ons centraal. Zo bouwen we samen met onze klanten aan de toekomst. 

Kwaliteit

Kwaliteit

Innovatie

Innovatie

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Persoonlijk

Persoonlijk

Circulair

Circulair

Werken bij De Mors is het beste uit jezelf halen.

Werken bij De Mors betekent werken aan jezelf – aan groei, aan ontwikkeling en aan je toekomst. Het betekent plezier in je werk, een leuk team en weten wanneer het tijd is voor ontspanning. Kom jij erbij?

Onze locatie

Nijverheidsstraat 41
7461 AD Rijssen 

info@demors.nl 
0548 - 51 48 85

Volg ons op