img1
Collega's aan het woord

Wil je weten wat werken bij Vialis zo bijzonder maakt? Onze collega’s vertellen het je!

img1

RENÉ KEMKES
Senior service technicus:

“Ik ben René Kemkes (41) en werk als Senior service technicus in het team asset management/VRI. Wij zorgen met onze systemen voor een goede doorstroming van het verkeer en doen dat met steeds betere producten. Het is prachtig om de nieuwste ontwikkelingen rond de iVRI’s mee te maken. Mijn collega’s en ik plaatsen en onderhouden de verschillende systemen. Dus we volgen ze van het begin tot het eind. Iedere werkdag is voor mij een avontuur. Als service technicus reis ik door het hele land om technische problemen op te lossen. Ik doe niets liever. Het meest trots ben ik op de betrouwbaarheid van de Vialis-organisatie zelf, van onze producten en van onze service."

ARIANNE DE VRIES
HR-officer:

“Ik ben Arianne de Vries (24) en als HR-Officer verantwoordelijk voor de HR-administratie rondom in-, door- en uitstroom, verzuim en recruitment. Ik vind het belangrijk dat HR goed in gesprek is met collega’s. Daarom vind ik het geven en ontvangen van feedback belangrijk. Als er iets gebeurt zeg ik hoe ik er over denk, niet hoe een ander erover moet denken. Ik ben van mening dat goede communicatie, bijdraagt aan een goede werksfeer. Ik vind het fijn om de organisatie en collega’s verder te helpen. Dat doe ik onder andere door administratieve processen continu te verbeteren. Zo streven wij als team ernaar om het personeelssysteem zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor de gehele organisatie."
img1
img1

ANDRÉ OOST
Assistent Teamleider:

Ik ben André Oost (53) en werk in het team Signaalgevers aan ‘alles wat een lamp heeft bij het spoor’: op perrons, langs het spoor en bij overgangen. Geen dag is hetzelfde en daar houd ik van. Ik sta klaar voor mijn werk, voor klanten en voor mijn collega’s en ook thuis kunnen mensen altijd een beroep op mij doen. Handig en behulpvaardig omschrijft mij denk ik het beste: een klusje hier of daar of iemand ergens naartoe rijden? Geen probleem. Ik doe het graag! Samen met mijn collega’s maak ik graag een goed product. Want als de klant blij is, dan hebben we het samen weer goed gedaan en mogen we onszelf best een schouderklopje geven."

MAARTEN STRATING
Traffic Consultant:

Rijdt u ergens door een groene golf, dan is de kans groot dat ik of één van mijn collega’s daarvoor heeft gezorgd. Sinds mei 2010 werk ik bij Vialis als Verkeerskundig Consultant. Ik houd me bezig met het optimaliseren van de doorstroming voor wegbeheerders. Dat doen we in Nederland en in België. Vaak gaat het om het slim afstellen van verkeerslichten. Daarvoor doen we onderzoek via simulatiestudies. Momenteel ben ik bezig om optimale doorstroming te realiseren op de Noordelijke en Oostelijke ringweg van Zwolle. Het geeft mij veel voldoening dat wat ik bedacht heb, daadwerkelijk op straat wordt uitgerold. Het zou leuk zijn als we in de toekomst metropolen in deze wereld mogen voorzien van de technologie die Vialis te bieden heeft. Ik denk dat wij de weggebruikers in bijvoorbeeld Shanghai, Hong Kong of Kuala Lumpur een grote dienst kunnen bewijzen als we de kans krijgen."
img1
CONTACT
Meer weten?


Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Vialis?
Neem dan contact op met onze HR-afdeling.
​​​​​
E-mailadres: vacature@vialis.nl
img1
Vialis
Houten Loodsboot 15, 3991 CJ
Haarlem Conradweg 20, 2031 CM
Elst (Gld) Bemmelseweg 106 G, 6662 PE
T +31 30 694 35 00
E vacature@vialis.nl

Bezoek onze website