Vialis is een werkgever met ambitie. En om die ambitie waar te maken, hebben we mensen nodig. De beste mensen. Onze medewerkers maken het verschil tussen een gemiddelde organisatie en een succesvolle organisatie. Ons HR-beleid is erop gericht  het beste in mensen naar boven te halen. Wij bieden een  inspirerende werkomgeving en dagen onze medewerkers uit!​​​​​​​

Wij als werkgever

Wat heeft Vialis te bieden?

Ontwikkelingsmogelijkheden

Jouw kennis en competenties bepalen namelijk ons succes. Met kundige en gemotiveerde medewerkers realiseren wij toonaangevende projecten. Jouw ontwikkeling wordt daarom continu gestimuleerd. Hierdoor blijven wij niet alleen bouwen aan onze toekomst, maar bouw je ook aan jouw eigen toekomst.

Arbeidsvoorwaarden

Een baan bij Vialis komt met een uitstekend pakket van arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een marktconform salaris, flexibele werktijden, goede doorgroeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een winstuitkering, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Ook ontwikkelen vinden wij belangrijk, daarom hebben wij goede opleidingsmogelijkheden ook in samenwerking met de VolkerWessels Academy.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in één van onze vacatures? 
Solliciteer dan direct via het sollicitatieformulier en voeg je CV en sollicitatiebrief hieraan toe.
Zien we raakvlakken, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Voor vragen over vacatures of lopende sollicitaties kun je contact opnemen met ons HR team via vacature@vialis.nl.

Opleiding en ontwikkeling

Vialis biedt volop ruimte voor opleiding en ontwikkeling

Als onderdeel van VolkerWessels bieden wij ook de VolkerWessels Infra Academy aan onze medewerkers aan. De Academy heeft een modulair opleidingsprogramma ontwikkeld dat zich richt op technische specialismen, projectmanagement, maar ook op algemene managementaspecten zoals ondernemerschap, communicatie, samenwerken en leidinggeven. De programma’s ondersteunen persoonlijke ontwikkeling en groei in functieniveau. Daarnaast heeft de VolkerWessels Infra Academy een nauwe samenwerking met een aantal externe opleidingsinstituten die aanvullende opleidingen verzorgen.

Meer weten over de VolkerWessels Infra Academy? Bekijk dan ook het filmpje over wat collega's erover vertellen!

WAVE: Wees Alert! Veiligheid Eerst!

Veiligheid is onze kernwaarde. In alles wat Vialis doet, staat dat gegeven bovenaan. Al onze medewerkers zijn zich bewust van de risico’s die het werk met zich meebrengt. Wij vinden veiligheid meer dan het volgen van een aantal regels, het is een manier van werken.​​​​​​​Wees Alert! Veiligheid Eerst! WAVE is het programma om onze medewerkers nog bewuster te maken van het belang van veiligheid. Niet alleen van hun eigen veiligheid, maar ook die van een collega en de omgeving.

Wij zorgen voor veiligheid, duurzaamheid en doorstroming

De leefbaarheid in stedelijke omgevingen wordt steeds belangrijker, bewegingsvrijheid is niet langer vanzelfsprekend en mobiliteit komt in het gedrang. Vialis zorgt voor beschikbaarheid en doorstroming in het verkeer, zodat iedereen met plezier blijft reizen. Het is de ambitie van Vialis om ervoor te zorgen dat dit op een veilige en duurzame wijze gebeurt, zodat de impact op de leefomgeving en toekomstige generaties beperkt blijft. ​​​​​​​Veiligheid, duurzaamheid en doorstroming: dat zijn de uitdagingen waar onze opdrachtgevers voor staan en waar we ons bij Vialis voor inzetten. 

Volg Vialis op Social Media

Contact

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Vialis?

Neem dan contact op met onze HR-afdeling.​​​​​

E-mailadres: HR@vialis.nl