img1
Jong Talent

Vialis werkt met de beste mensen. Dit begint bij jou als jong talent. Jij neemt jouw kennis mee en wij bieden jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Dat kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld in een meewerk-, onderzoeks- of afstudeerstage. Ben jij klaar voor je eerste carrièrestap? Wij bieden jou de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen een technisch en dynamisch bedrijf, waar veel kansen liggen om jezelf te ontwikkelen. Vialis is dé ideale plek om meer te leren over jouw talenten!

Stage bij Vialis

Vialis biedt verschillende mogelijkheden om ervaring op te doen in de praktijk middels meewerk-, onderzoeks- of afstudeerstages. Wij bieden stages op MBO, HBO en WO niveau aan. Wij hebben altijd behoefte aan studenten met een technische achtergrond, bijvoorbeeld Elektrotechniek, Engineering, Technische Bedrijfskunde, (Technische) Informatica en Toegepaste Wiskunde. Ook voor studenten met een bedrijfskundige opleiding (bijvoorbeeld economie of HRM) hebben wij interessante stagemogelijkheden.


Afstuderen bij Vialis 

Je laatste studiejaar is belangrijk. Je wilt zo snel mogelijk afstuderen en het beste resultaat behalen. Bij Vialis werken veel professionals, die hier soms óók zelf zijn afgestudeerd. Zij weten dus als geen ander hoe belangrijk deze laatste fase van jouw studie is. Onze afstudeerders dragen bij aan innovatieve oplossingen. Jaarlijks bieden wij een aantal studenten de mogelijkheid om succesvol af te studeren.

Ben jij enthousiast over stage of afstuderen bij Vialis? Check dan snel onze stage- en afstudeervacatures! Onze stages ontstaan niet alleen vanuit de behoefte van onze interne organisatie, maar ook vanuit de ideeën van studenten.


Jong Vialis 

Jonge medewerkers tot en met 35 jaar kunnen zich aansluiten bij Jong Vialis. Vanuit Jong Vialis worden er regelmatig inspirerende activiteiten georganiseerd, zoals een bezoek aan een van onze projecten of een brainstormsessie met de directie. Jong Vialis biedt de mogelijkheid om buiten de reguliere werkzaamheden een netwerk op te bouwen en kennis te delen en levert daarmee een bijdrage aan jouw professionele ontwikkeling.

Ben je eenmaal in dienst bij Vialis? Ook dan kun je je verder ontwikkelen. Natuurlijk door ‘learning by doing’ of door een opleiding via de VolkerWessels Academy. Bij Vialis staat ontwikkeling centraal en wij stellen jouw talent en leergierigheid graag op de proef!

Doe een open sollicitatie!

Wil jij graag bij Vialis komen werken, maar zie je jouw droombaan niet tussen de vacatures staan? Geen probleem! Stel ons dan aan je voor middels een open sollicitatie. Vertel ons waar je goed in bent, waar je energie van krijgt en laat ons weten wat jou zo aantrekt aan Vialis. Dan nemen wij contact met je op.
CONTACT
Meer weten?Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Vialis?
Neem dan contact op met onze HR-afdeling.​​​​​
E-mailadres: vacature@vialis.nl
img1
Vialis
Houten Loodsboot 15, 3991 CJ
Haarlem Conradweg 20, 2031 CM
Elst (Gld) Bemmelseweg 106 G, 6662 PE
T +31 30 694 35 00
E vacature@vialis.nl

Bezoek onze website