VolkerRail_Home_Theemswegtracé
Jong VolkerRail

Jong VolkerRail

Jong talent is voor VolkerRail onmisbaar. Met hun frisse blik, innovatieve invalshoeken en hedendaagse toekomstvisie zorgen onze jonge collega's ervoor dat we verder durven te denken. Jong VolkerRail brengt deze jonge talenten bij elkaar en zorgt ervoor dat zij door middel van leuke activiteiten een bijdrage leveren aan een beter bedrijf. Kennisdelen, netwerken en ontwikkeling staan tijdens deze activiteiten centraal. Bovendien houd je er vaak ook nog vriendschappen voor het leven aan over!

Waar Jong VolkerRail voor staat:
Jong VolkerRail staat voor het continu ontwikkelen en onderhouden van een sterk verbonden jongerennetwerk, waarbij jongeren gestimuleerd worden om het maximale uit zichzelf te halen.

De doelen van Jong VolkerRail zijn: 
  • Jong VolkerRail krijgt een fris en energiek imago dat past bij de visie van Jong VolkerRail;
  • Jong VolkerRail zal de samenwerking opzetten tussen de interne organisatie DT/MT en de overige jongeren organisaties binnen VolkerWessels;
  • Jong VolkerRail heeft een moderne onboarding van nieuwe leden die past bij de visie. Hierbij staan cultuur, normen en waarden en gevoel van verbondenheid met de VolkerRail organisatie centraal;
  • Jong VolkerRail zorgt maandelijks voor activiteiten die goed aansluiten bij de visie. Hierbij ligt de focus op het verbinden van verschillende doelgroepen, persoonlijke ontwikkeling en projectbezoeken.

Ben je benieuwd naar onze jongerenvereniging? Bekijk dan de video en ontdek wat je van Jong VolkerRail kan verwachten.

Maak kennis met Jong VolkerRail!

Media player
VolkerRail Theemswegtracé
VolkerRail Nederland B.V.
Lange Dreef 7
4131 NJ, Vianen