Over ons

Wij zijn een modern bedrijf dat zich met name kenmerkt door ons werk aan het spoor. We bouwen nieuwe sporen en onderhouden de huidige sporen, om ervoor te zorgen dat jij veilig en comfortabel kunt treinreizen. We zijn gedreven, enthousiast, sociaal en informeel. Bij ons maak je deel uit van het team, ongeacht of je stage loopt of dat je hier al 25 jaar werkt. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wij zijn een innovatief bedrijf dat zich met name kenmerkt door ons werk aan het spoor. We bouwen nieuwe sporen en onderhouden de huidige sporen, om ervoor te zorgen dat jij veilig en comfortabel kunt treinreizen. We zijn gedreven, enthousiast, sociaal en informeel. Bij ons maak je deel uit van het team, ongeacht of je stage loopt of dat je hier al 25 jaar werkt. Iets voor jou? 

Wat we doen

Bij VolkerRail bouwen we aan de beschikbaarheid van de Nederlandse infrastructuur. Van oorsprong zijn we gespecialiseerd in bouw en onderhoud van het spoor. In de laatste jaren hebben we daarnaast veel andere activiteiten op infrastructureel gebied ontwikkeld. Het onderhouden van industrieel spoor behoort ook tot onze expertises. We bouwen op diepgaande expertise en grote ervaring en zijn altijd op zoek naar vernieuwing.

Bekijk hier wat we doen

Ons bedrijf

We vinden het belangrijk dat jij goed op je plek zit. Ten slotte kom je zo het beste tot je recht! Om je een inkijkje te geven in ons bedrijf, stelt onze directie zich graag aan je voor. We vertellen je hoe VolkerRail is ontstaan en nemen je mee in een stukje sfeerbeleving op de werkvloer. 

Lees hier meer over ons

Volg ons ook op onze socials!