VolkerRail_Home_Theemswegtracé
Stage
& afstuderen

Stagelopen of afstuderen bij VolkerRail


Bij VolkerRail vinden we het belangrijk om onze kennis over te dragen aan de nieuwe generatie. Koffie halen en kopietjes maken behoort dus zeker niet tot jouw takenpakket als stagiair. Als stagiair bij VolkerRail krijg je de vrijheid om met jouw ideeën aan de slag te gaan en écht een verschil te maken. Met jouw initiatieven wordt daadwerkelijk iets gedaan en jouw stageverslag verdwijnt niet zomaar in een la. Ben jij er klaar voor om bij VolkerRail je eerste stappen in de praktijk te zetten?

Het is van belang dat de kennis en kunde van onze mensen wordt overgedragen aan jonge mensen. Tenslotte ben jij onderdeel van de toekomst! We vinden het belangrijk om jong talent te enthousiasmeren voor een stage of afstudeerplek in de spoorsector. Bovendien biedt stagelopen of afstuderen bij één van de bedrijven van VolkerWessels mooie kansen. Veruit de meeste studenten die bij ons stagelopen, blijven bij ons werken of komen later terug.

Om jong talent te bereiken kun je ons regelmatig vinden op Hogescholen en Bedrijvendagen. Samen met jou gaan wij graag het gesprek aan over een uitdagende opdracht binnen ons dynamisch bedrijf. Ook plaatsen we regelmatig stagevacatures op onze vacaturepagina. Afhankelijk van of je interesse hebt in stage- of een afstudeeropdracht, werken wij met een marktconforme vergoeding.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze afdeling Recruitment, via vacature@volkerrail.nl.
Uiteraard mag je ons ook een open sollicitatie sturen, dit mag via ondertaande link.

Ontwikkelkansen bij VolkerRail

 
Wij komen graag in contact met MBO, HBO en WO studenten in elke fase van hun studie. Gelet op de ontwikkeling van VolkerRail bestaan er interessante kansen voor studenten die een technische of business gerelateerde opleiding volgen. Maar ook studenten civiele techniek, werktuigbouwkunde, IVK en technische natuurkunde zijn voor VolkerRail interessant.

Vind je het fijn om in een informele sfeer te werken, binnen kleine teams, waar je veel vrijheid krijgt en de kans om jezelf te ontwikkelen? Ben je enthousiast en gedreven en heb je een zelfstandige werkhouding? Dan ben je bij VolkerRail helemaal op je plek! Wij denken graag in termen van win-win en in het creëren van kansen voor studenten en daarmee voor onze eigen organisatie.

SBB erkenning

 
VolkerRail beschikt over de SBB erkenning. Dit houdt in dat we een erkend leerbedrijf zijn voor MBO-studenten. Als MBO-student kun je dus met een gerust hart bij VolkerRail in de leer gaan om je theorie in de praktijk te brengen!

Doe een open sollicitatie!

Wil jij graag bij VolkerRail komen werken, maar zie je jouw droombaan niet tussen de vacatures staan? Geen probleem! Stel ons dan aan je voor middels een open sollicitatie. Vertel ons waar je goed in bent, waar je energie van krijgt en laat ons weten wat jou zo aantrekt aan VolkerRail. Dan nemen wij contact met je op.
VolkerRail Recruiter Martine

Heb je een vraag of wil je meer weten over een bepaalde vacature? Neem dan contact op met onze recruiter. Zij helpt je graag verder!
Stuur direct een WhatsAppbericht!

Veilig onderweg, daar doen wij het voor
VolkerRail Theemswegtracé
VolkerRail Nederland B.V.
Lange Dreef 7
4131 NJ, Vianen