img1
Werken bij VolkerRail

Over VolkerRail

Werk je bij VolkerRail, dan maak je deel uit van een hecht team. We zijn vakmensen die nauw met elkaar samenwerken en samen iets moois neerzetten. We vertrouwen niet alleen op elkaars expertise, maar staan er ook voor open om van elkaar te leren. Door te leren en ontwikkelen kunnen we als bedrijf blijven vernieuwen. We nemen samen de verantwoordelijkheid voor ons werk. We werken ten slotte veilig, of we werken niet. Betrokkenheid van collega's onderling en vrijheid in je werk is wat ons als bedrijf kenmerkt.
Iets voor jou? Lees dan verder!

Wat heeft VolkerRail je te bieden?

Jong VolkerRail

Jong talent is voor VolkerRail onmisbaar. Met hun frisse blik, innovatieve invalshoeken en hedendaagse toekomstvisie zorgen onze jonge collega's ervoor dat we verder durven te denken. Jong VolkerRail brengt deze jonge talenten bij elkaar en zorgt ervoor dat zij door middel van leuke activiteiten een bijdrage leveren aan een beter bedrijf.
Media player

Student Connection

Jonge werknemers zijn essentieel voor de toekomst van ons bedrijf. Daarom investeren wij via Student Connection graag in onze studenten en stagiairs. Ze krijgen de kans om te netwerken binnen hun eigen (stage)bedrijf, maar ook binnen de andere VolkerWessels-ondernemingen. Daarnaast krijgen ze interessante trainingen aangeboden.
Media player
VolkerRail Recruiter Martine

Heb je een vraag of wil je meer weten over een bepaalde vacature? Neem dan contact op met onze recruiter. Zij helpt je graag verder!
Stuur direct een WhatsAppbericht!

Veilig onderweg, daar doen wij het voor
VolkerRail Theemswegtracé
VolkerRail Nederland B.V.
Lange Dreef 7
4131 NJ, Vianen