img1
Werken bij VolkerRail

Over VolkerRail

Werk je bij VolkerRail, dan maak je deel uit van een hecht team. We zijn vakmensen die nauw met elkaar samenwerken. We vertrouwen niet alleen op elkaars expertise, maar staan er ook voor open om van elkaar te leren. Door te leren en ontwikkelen kunnen we als bedrijf blijven vernieuwen. We nemen samen de verantwoordelijkheid voor ons werk. We werken ten slotte veilig, of we werken niet. Betrokkenheid van collega's onderling en vrijheid in je werk is wat ons als bedrijf kenmerkt.
Iets voor jou? Lees dan verder!

Wat heeft VolkerRail je te bieden?​​​​​​​

VolkerRail Beste Werkgever 2019-2020
VolkerRail is voor het derde jaar op rij verkozen tot Beste Werkgever! Dankzij onze eigen mensen hebben we deze mooie toekenning in ontvangst mogen nemen.

Jong VolkerRail

Jong talent is voor VolkerRail onmisbaar. Met hun frisse blik, innovatieve invalshoeken en hedendaagse toekomstvisie zorgen onze jonge collega's ervoor dat we verder durven te denken. Jong VolkerRail brengt deze jonge talenten bij elkaar en zorgt ervoor dat zij door middel van leuke activiteiten een bijdrage leveren aan een beter bedrijf.
Media player
Media player
Student Connection
Jonge werknemers zijn essentieel voor de toekomst van ons bedrijf. Daarom investeren wij via Student Connection graag in onze studenten. Ze krijgen de kans om te netwerken binnen hun eigen (stage)bedrijf maar ook binnen verschillende andere VolkerWessels-ondernemingen. Daarnaast krijgen ze interessante trainingen aangeboden.
VolkerRail Recruiter Martine

Heb je een vraag of wil je meer weten over een bepaalde vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Martine. Zij helpt je graag verder!
Stuur direct een WhatsAppbericht naar Martine!
 
Veilig onderweg, daar doen wij het voor
VolkerRail Theemswegtracé
VolkerRail Nederland B.V.
Lange Dreef 7
4131 NJ, Vianen