VolkerRail_Home_Theemswegtracé
Wie we zijn

Over ons

Wij zijn een modern bedrijf dat zich met name kenmerkt door ons werk aan het spoor. We bouwen nieuwe sporen en onderhouden de huidige sporen, om ervoor te zorgen dat jij veilig en comfortabel kunt treinreizen. We zijn gedreven, enthousiast, sociaal en informeel. Bij ons maak je deel uit van het team, ongeacht of je stage loopt of dat je hier al 25 jaar werkt. Iets voor jou? Lees dan snel verder!
img1

     Wat we doen

Bij VolkerRail houden we de Nederlandse infrastructuur veilig. Dit doen we door het bouwen en onderhouden van deze infrastructuur. Van spoorwegen tot kraanbanen en van sluizen tot bruggen, wij zorgen ervoor dat jij veilig onderweg kunt zijn.

  Ons bedrijf

We zeiden het hierboven al: we zijn een modern en sociaal bedrijf. We vinden het belangrijk dat jij goed op je plek zit. Ten slotte kom je zo het beste tot je recht! Om je een inkijkje te geven in ons bedrijf, stelt onze directie zich graag aan je voor. We vertellen je hoe VolkerRail is ontstaan en nemen je mee in een stukje sfeerbeleving op de werkvloer. Ben je er klaar voor?
img1

Onze bedrijfsonderdelen

Veilig onderweg, daar doen wij het voor
VolkerRail Theemswegtracé
VolkerRail Nederland B.V.
Lange Dreef 7
4131 NJ, Vianen