Wij staan voor 

Het succes van onze organisatie is voor een belangrijk deel te danken aan de expertise van onze medewerkers. Daarom investeren wij in onze mensen en hun toekomst. Met een team van ruim 220 betrokken collega’s bouwen we op innovatieve wijze aan de beste deuren voor de gebouwen van morgen. We staan voor ontwikkeling, zekerheid en betrokkenheid. Waar sta jij voor?​​​​​​​

Staat voor betrokkenheid

Staat voor betrokkenheid

Jij maakt Reinaerdt

Reinaerdt als werkgever

Bij Reinaerdt in Haaksbergen (NL) en Saterland (DE) produceren we de meest geschikte deuren voor de gebouwen van morgen. En dat zijn er zo’n 250.000 per jaar. De kennis en kunde van onze medewerkers, gecombineerd met de sterke focus op innovatie, maken ons tot dé specialist in de productie van deuren. Bekende gebouwen waar je onze deuren kunt vinden zijn onder andere het International Crime Court, Van der Valk Enschede, Isala Klinieken, Atlas Theater Emmen en Ziggo Dome. 

Bij Reinaerdt kun je aan de slag in ons gezellige kantoor of in een van de meest toonaangevende productieomgevingen van Europa. De afgelopen jaren is flink geïnvesteerd in een state of the art, computergestuurd machinepark. Wil je werken bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en snel groeit? Dat toekomstperspectief biedt en waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je bij Reinaerdt goed! 

Onderdeel van VolkerWessels 

Reinaerdt maakt onderdeel uit van het VolkerWessels concern. Samen met 119 andere ondernemingen zijn we actief in het ontwikkelen en realiseren van bouw, vastgoed en civiele techniek. Met de missie “Bouwen aan een betere levenskwaliteit” ontwerpen, bouwen, beheren en onderhouden we samen hele gebieden. Kom je werken bij Reinaerdt dan word je onderdeel van een groter geheel en kies je voor een baan met zekerheid en toekomstperspectief. 


Volg ons ook op Social Media: