Bij Visser & Smit Bouw krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, maar je moet die verantwoordelijkheid wel zelf ook nemen.

Jordi de Visser - Werkvoorbereider

Visser & Smit Bouw

Bij Visser & Smit Bouw krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, maar je moet die verantwoordelijkheid wel zelf ook nemen.

Jordi de Visser - Werkvoorbereider

Visser & Smit Bouw

Mijn naam is Jordi de Visser, ik ben opgegroeid in Hellevoetsluis en woon vanaf mijn 18e in Rotterdam.  Ik heb de HBO civiele techniek gedaan aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn afstudeerstage heb ik gedaan bij een ander VolkerWessels bedrijf, Volker Staal en Funderingen in Dordrecht. 

Wat is je rol bij Visser & Smit Bouw? Wat houdt dat werk in? Hoe lang doe je dit werk al?  

Ik ben nu iets meer dan een jaar actief als werkvoorbereider. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het controleren van tekeningen, het inkopen van alle onderdelen, het opstellen van werkplannen en het opstellen en monitoren van planningen. Het is vooral een coördinatierol, samen met de uitvoerder en een ondersteunende rol naar de projectleider. 

Wat vind je mooi aan je werk? Geef eens een voorbeeld? 

Het mooie aan mijn werk vind ik het uitdenken en voorbereiden van de benodigde materialen, de inzet van personeel en materieel. En het planmatig uitwerken van de uitvoering. Daarnaast vind ik het samenwerken als team om zo gezamenlijk bij het einddoel te komen één van de leukere aspecten. 

Wat vind je aantrekkelijk aan Visser & Smit Bouw als werkgever? 

Bij Visser & Smit Bouw krijg je veel eigen verantwoordelijkheid. Maar je moet die verantwoordelijkheid wel zelf ook nemen. Er is veel mogelijk en er is veel kennis aanwezig binnen het bedrijf waardoor je altijd wel bij één van je collega’s terecht kan voor een moeilijk vraagstuk. 

Vertel eens wat meer over jouw ambities… 

Tijdens mijn traineeship heb ik op alle afdelingen enkele maanden gewerkt. Ik merkte dat daar mijn voorkeur richting de Tender/Aanbestedingskant ging. Het sprak mij aan om met het team samen tot een ‘oplossing’ voor het vraagstuk van de klant te komen. Uiteindelijk wil ik doorgroeien richting Bouwtechnoloog. Hier hoop ik terecht te komen door de nodige ervaring op te doen tijdens de werkvoorbereiding. Het afgelopen jaar heb ik wel gemerkt dat het projectenwerk mij ook goed bevalt en hierdoor denk ik er ook aan om door te kunnen groeien richting een rol als projectleider.   

Wat maakt Visser & Smit Bouw anders dan andere werkgevers? 

Het eerste wat mij te binnen schiet zijn de unieke projecten die gerealiseerd worden door Visser & Smit Bouw.. Daarnaast is er voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen, ook door middel van opleidingen en/of studies.  

Als je Visser & Smit Bouw zou moeten omschrijven aan een ander, hou zou je dat dan doen?  

Het werken bij Visser & Smit Bouw is uitdagend door de diversiteit in projecten die er gemaakt worden, geen dag is hetzelfde. Daarnaast krijg je de vrijheid om zelf in te richten hoe de dag verloopt. 

Volg ons op

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!