img1
Werken bij
​​​​​​​Van Hattum en Blankevoort

Van Hattum en Blankevoort verrijkt al bijna twee eeuwen Nederland met complexe kunstwerken, infrastructuur en civiele betonconstructies. Van (circulaire) viaducten, bruggen en (afzink)tunnels tot sluizen, gemalen, kademuren en waterkeringen. Als toonaangevende civiele aannemer ontwerpt, bouwt, beheert én onderhoudt Van Hattum en Blankevoort deze civiele kunstwerken.

Dat kunnen we niet zonder onze mensen. Collega’s die hun handen uit de mouwen steken en hun creativiteit inzetten om tot ingenieuze oplossingen te komen. Creatief talent en nieuwe denkers. Knappe koppen die binnen al bedenken wat we buiten nog moeten bouwen. Maar ook gouden handjes en doorgewinterde vakmensen die helpen bouwen aan de wereld van morgen. Trots op wat we samen bouwen, want samen maken we morgen mogelijk!

IN BEELD

Wij zijn Van Hattum en Blankevoort!

Media player

ONTMOET ONZE MENSEN

Bij Van Hattum en Blankevoort werk je niet alleen, in tegendeel: je krijgt zo'n 500 collega's die elke werkdag samen morgen mogelijk maken! Bekijk hier de verhalen van enkele collega's. 
“Van Hattum en Blankevoort onderscheidt zich door passende traineeships en startersfuncties. De sfeer, professionaliteit en mentaliteit spreken mij aan.
De ervaring van oudere collega's is onmisbaar. Tegelijkertijd houden jonge collega's iedereen scherp."
   Rens Pater Werkvoorbereider
img1
“Ik werk dagelijks met een teams van bekwame, betrokken en gespecialiseerde collega's aan de meest uitdagende projecten!"

   

Bart Van Iersel Calculator
“Een buitendienststelling is een militaire operatie. Er moet heel veel gebeuren, door veel medewerkers, onder grote tijdsdruk in een relatief klein gebied. Het is dus essentieel dat we heel precies bepalen wat er moet gebeuren en wat iedereen moet weten. Daarvoor ben ik in nauw overleg met diverse collega's, de opdrachtgever en andere stakeholders."

  

Sharita Ramlakhan Hoofd werkvoorbereider
img1
“Binnen een team enthousiaste collega's ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie, voorbereiding en begeleiding van een project. Zowel in de tender, ontwerp als realisatiefase. Geen dag is hetzelfde."

  

Pim van der Pol Projectcoördinator


​​​​​​​SAMEN GROOTS BOUWEN

Tunnels en bruggen van de buitencategorie, fenomenale fly-overs en voortreffelijke viaducten. Het zit in onze genen. Al bijna twee eeuwen verrijken we Nederland met ingenieuze kunstwerken, infrastructuur en civiele betonconstructies. Mooie, innovatieve projecten zoals de nieuwe zeesluis IJmuiden, maar ook specialistische projecten als een hoogwatergeul, een gemaal, een draaibrug, onderhoud van kades of een ondergrondse parkeergarage in hartje Utrecht. Als toonaangevende civiele aannemer ontwerpen, bouwen, beheren én onderhouden we deze civiele kunstwerken. Je komt ons tegen in de infrastructuur, energie, havens, industrie en rondom het water. Maar ook binnenstedelijke uitdagingen gaan wij graag aan.
img1
slide 3 of 3
CONTACT
Meer weten?


Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij Van Hattum en Blankevoort?
Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Fabiënne Weijland via 06 - 21 15 94 17,
recruitment@vhbinfra.nl of onderstaande knop.​​​​​

Foto van Fabiënne Weijland, de recruiter van Van Hattum en Blankevoort
Van Hattum en Blankevoort (hoofdkantoor)
Lange Dreef 13, 4131 NJ  Vianen
T:  088 186 5100
E: info@vhbinfra.nl

Bezoek onze website​​​​​​​