Wij snappen dat een stage of je eerste baan een belangrijke stap is in de rest van je loopbaan. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Of wil jij je eerst nog verbreden? Bij Van Hattum en Blankevoort zijn er verschillende mogelijkheden.

Opleiding

Mbo niveau 2 en 3 of HBO

Van Hattum en Blankevoort biedt meerdere mogelijkheden tot het volgen van een opleiding aan. Bij ons kun je een mbo-opleiding tot Betontimmerman of Funderingswerker volgen.

Daarnaast zijn we aangesloten bij Civilion. Zij bieden de mogelijkheid om een hbo-opleiding Civiele Techniek te volgen. Bekijk de website van Civilion voor meer informatie  over de hbo-opleiding.

Traineeship

Technisch Traineeship of Management Traineeship

Je technische studie (bijna) afgerond, maar nog geen idee wat je daarna wilt gaan doen?

Bij Van Hattum en Blankevoort bieden wij je de mogelijkheid om te ontdekken waar jouw ambities liggen. We ondersteunen je graag bij het uitstippelen van je toekomst!

Stage

Meewerkstage of afstudeerstage

We zijn doorlopend op zoek naar stagiair(e)s. Vele studenten zijn je voorgegaan binnen bijvoorbeeld werkvoorbereiding, maar er zijn ook hele mooie scripties geschreven.

Staat jouw ideale stage of afstudeeropdracht niet tussen onze vacatures? Neem dan contact op, dan kijken we samen aan de hand van jouw wensen of er een mooie plek is binnen onze organisatie.

Startersfunctie

Junior positie

Diploma (bijna) op zak en weet je wel al wat je wil? Neem dan een kijkje tussen onze reguliere vacatures, wellicht zit er een mooie starterspositie voor je bij. 

Zit er niets voor je tussen? Laat het ons dan weten, dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden.

SAMEN

Bij Van Hattum en Blankevoort werken we samen. Je bereikt samen veel meer en kunt een hoop van en aan je collega's leren! 
Hoe we dat doen?

Student Connection

Wij vinden de instroom van jong talent binnen onze organisatie belangrijk. Daarom willen wij studenten optimaal ondersteunen en begeleiden. Onderdeel daarvan is de Student Connection. Een inspirerende, energieke en creatieve dag speciaal voor stagiaires, werkstudenten en afstudeerders van Van Hattum en Blankevoort in het DigiLab. Het verbinden van studenten uit de VolkerWessels Infra divisie, zodat ze het beste uit hun stage halen, staat centraal.

Young VHB

Young VHB is de jongerenorganisatie van Van Hattum en Blankevoort.Binnen deze club verbinden we met elkaar. Dat doen we door, naast onze dagelijkse werkzaamheden, het netwerk te vergroten, kennis te delen en ervaringen uit te wisselen.Hoe doen we dat dan? Door diverse activiteiten te organiseren, zoals projectbezoeken, lezingen, workshops en allerlei sociale activiteiten.

Jong VolkerWessels

Wanneer je bij Van Hattum en Blankevoort werkt, ben je ook onderdeel van VolkerWessels.

Netwerk van jonge medewerkers Jonge, enthousiaste medewerkers die verder willen kijken dan hun eigen werkmaatschappij, kunnen lid worden van Jong VolkerWessels. Door projectbezoeken, lezingen, workshops, en andere netwerkactiviteiten ontmoeten jonge mensen binnen het concern elkaar. Zo worden de banken tussen de VolkerWessels bedrijven continu aangehaald en wordt samenwerking gestimuleerd.

Volg ons op