Van Hattum en Blankevoort verrijkt al bijna twee eeuwen Nederland met complexe kunstwerken, infrastructuur en civiele betonconstructies. Van (circulaire) viaducten, bruggen en (afzink)tunnels tot sluizen, gemalen, kademuren en waterkeringen. Als toonaangevende civiele aannemer ontwerpt, bouwt, beheert én onderhoudt Van Hattum en Blankevoort deze civiele kunstwerken.

Dat kunnen we niet zonder onze mensen. Collega’s die hun handen uit de mouwen steken en hun creativiteit inzetten om tot ingenieuze oplossingen te komen. Creatief talent en nieuwe denkers. Knappe koppen die binnen al bedenken wat we buiten nog moeten bouwen. Maar ook gouden handjes en doorgewinterde vakmensen die helpen bouwen aan de wereld van morgen. Trots op wat we samen bouwen, want samen maken we morgen mogelijk!

INNOVATIE

Verantwoord vooruitstrevend

Knappe koppen en creatief talent. Innovatie is bij ons geen vraag, maar een gegeven. Jezelf telkens opnieuw uitvinden, processen verbeteren en projecten optimaliseren met slimme vindingen. Bij Van Hattum en Blankevoort is het de dagelijkse praktijk. Innovatie is ook een gereedschap om aan duurzaamheid te bouwen. Een middel om de klimaatdoelstellingen te halen. Samen met opdrachtgevers en partners schetsen we daarom telkens nieuwe roadmaps en toekomstdromen. De stip aan de horizon: een volledig verantwoord grondstof- en energiegebruik. En soms wordt een ambitie werkelijkheid, zoals het eerste circulaire viaduct dat we samen met Rijkswaterstaat en onze partners ontwikkelden. 

WATERVEILIGHEID EN WATERKWALITEIT

Droge voeten en schoon water

Bij Van Hattum en Blankevoort weten we als geen ander wat daar voor nodig is. Al zo lang wij bestaan werken we aan waterkeringen, waterveiligheid en waterkwaliteit.​​​​​​​Van de roemruchte Oosterscheldekering tot indrukwekkende waterbouwkundige constructies voor het project Ruimte voor de Rivier. En wat dacht je van de grootste zeesluis ter wereld? Na de befaamde Deltawerken zetten we onze ervaring en expertise nu in voor de uitdagingen van deze tijd: zeespiegelstijging, extreme waterafvoer in rivieren en toenemende ruimtedruk. Daarbij combineren we ontwerp, realisatie én projectmanagement en integreren we de disciplines civiel, werktuigbouw en installatietechniek.

NEDERLAND BEREIKBAAR EN LEEFBAAR

Van schets tot laatste bouwsteen

Nederland leefbaar en bereikbaar houden met slimme kunstwerken en civiele constructies. Bij Van Hattum en Blankevoort bouwen we vandaag aan de infrastructuur voor morgen. Krachten bundelen en doen waar je goed in bent. Samen met onze VolkerWessels collega’s van KWS Infra, VolkerRail en Vialis werken we als Van Hattum en Blankevoort met ervaren rotten en jong talent aan de infrastructuur die Nederland bereikbaar houdt. Onze specialiteiten: tunnels, bruggen, fly-overs, viaducten en onderdoorgangen. Van ontwerp tot engineering en van bouw tot beheer en onderhoud.

DE STAD AANTREKKELIJK HOUDEN

Daarbij gaan we graag de diepte in

Bij Van Hattum en Blankevoort gaan we graag de diepte in. Letterlijk. Volle en dichtbebouwde binnenstedelijke gebieden vragen steeds vaker om innovatieve oplossingen zoals ondergronds bouwen.De stad aantrekkelijk, leefbaar én bereikbaar houden. Het is een dagelijks vraagstuk voor onze opdrachtgevers en dus ook voor Van Hattum en Blankevoort. Extra ruimte vinden we vaak alleen nog in de hoogte óf in de diepte. En vooral die laatste is onze specialiteit: ondergronds bouwen. Met alle uitdagingen die daar bij horen: een complexe infrastructuur midden in de stad, beperkte ruimte op de bouwplaats, de kwetsbaarheid van omliggende percelen en het beheersen van grondwater rondom de bouwkuip.

Volg ons op