Bij Van Hattum en Blankevoort werk je met zo'n 500 collega’s samen aan de meest innovatieve civiele technische projecten van Nederland. Dat voel je overal in ons bedrijf. Op de bouwplaats, het hoofdkantoor, in onze vestigingen in Rijssen, Diemen en Dordrecht en bij onze business unit VSF. Er is vertrouwen en ruimte voor nieuwe ideeën. Je ontmoet collega's die je vooruit helpen. De werksfeer in de teams is uitstekend. Samen maken we morgen mogelijk. Dat geeft energie!

PROJECTCONTROLLER

De sparringpartner

Als Project Controller ben je de sparringpartner van de projectmanager of -leider. Je speelt een belangrijke rol in het “in control” zijn van onze complexe en uitdagende infrastructurele bouwprojecten. Daarnaast leg je, vanuit de financiële invalshoek, de relatie tussen ontwerp, hoeveelheden, producties en planning. Bij een nieuw op starten project ben jij mede verantwoordelijk voor het opzetten van de volledige financiële en administratieve structuur. Uiteraard draag je, samen met je collega controllers, bij aan het verbeteren van onze diverse algemene administratieve processen en systemen.

ONTWERPLEIDER

Verbinder met lef  


Als ontwerpleider coördineer je de ontwerpactiviteiten van Van Hattum en Blankevoort. Je kijkt vooruit en zorgt voor een passende bezetting van de ontwerpteams van integrale werken. Regelmatig pak je zelf ook een tender of project mee en stuur je zelf het ontwerpteam aan. Je zorgt dat de ontwerpen creatief, vernieuwend en doelmatig binnen kwaliteit, tijd en budget uitgevoerd worden. Je werkt samen met en vormt de verbinding tussen Van Hattum en Blankevoort en de vestigingen van KWS, Vialis en VolkerRail. Bovendien geef je leiding aan de ontwerpteams van verschillende projecten.

PROJECTCOÖRDINATOR

Doortastende organisator 

Binnen onze integrale projecten ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van onze civieltechnische werken, zowel in de tender-, ontwerp- als de uitvoeringsfase. Je geeft eventueel leiding aan een team van werkvoorbereiders voor een project(onderdeel). Hierbij maak je planningen, bereid je leveringen van materialen voor en coördineer je de onderaanneming en materieelinzet. Je bewaakt kosten, signaleert en registreert meer- en minderwerk. Daarnaast ondersteun je de projectleider met de projectdocumentatie, de oplevering en de eindrapportage van het project. Je werkt nauw samen in een integraal team bestaande uit ontwerp en uitvoering en project-, proces- en omgevingsmanagement. Je draagt bij aan de implementatie van 4D en BI-Tooling. Dit helpt om onze projecten soepel te laten verlopen vanaf ontwerp tot oplevering.

PROJECTLEIDER

De volgende stap in je carrière

Je zorgt, samen met het team dat je aanstuurt, voor een effectieve en efficiënte projectorganisatie. Je stuurt je team zodanig aan waardoor mensen, middelen, tijd, geld, kwaliteit en uiteraard veiligheid samenkomen. Je communiceert prettig en constructief met onder andere je medewerkers, klanten, opdrachtgevers, leidinggevende en projectdirectie. Je rapporteert over het project en waar nodig stuur je bij opdat het ontwerp en de realisatie van je project goed verloopt en de gestelde doelstellingen worden gerealiseerd. Daarnaast ben je continu op zoek naar verbeteringen, draagt hierbij ons SSB (Samen Slimmer Bouwen) lean gedachtengoed uit en implementeert deze op je project en binnen onze organisatie.

MODELLEUR

Koploper in virtueel bouwen

Straks over of onder je eigen viaduct rijden en zeggen dat jij verantwoordelijk bent geweest voor de positie van de steunpunten of zelfs voor de ligging van het hele kunstwerk? Dat kan als je onderdeel wordt van een projectteam van één van onze toonaangevende infrastructurele projecten in Nederland. Spreek dit je aan, ben je accuraat en kun je goed werken onder druk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen zodat onze uitvoering jouw ontwerp feilloos kan bouwen? Dan is Van Hattum en Blankevoort de beste plek voor jou!

UITVOERDER

Avontuurlijke, slagvaardige aanpakker

Ga jij aan de slag bij de meest ervaren civiele aannemer van Nederland? Als uitvoerder bij Van Hattum en Blankevoort ben je o.a. verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het uit te voeren werk. Zo bewaak je de realisatieplanning, stuur je bouwplaatsmedewerkers aan en begeleid en ondersteun je onderaannemers en leveranciers bij uitvoerende werkzaamheden. Samen werken we met trots aan grote, innovatieve - en aan specialistische projecten.

STAGE EN AFSTUDEREN

'Junior-chief brains'

Bij Van Hattum en Blankevoort maken we morgen mogelijk. We denken na over de uitdagingen van morgen: duurzaamheid, leefbaarheid en mobiliteit. Dat deden we ruim 190 jaar geleden, dat doen we nu, maar ook nog over tien jaar. Instroom van jong talent binnen onze organisatie vinden we daarom erg belangrijk. We zoeken een ‘junior-chief brains’ en een ‘ja, maar-assistent.’ Een leergierige jonge meid of vent die eigenwijs genoeg is om de vragen te stellen die niemand meer stelt. Iemand die zijn talent in wil zetten op één van onze bijzondere en toonaangevende projecten. Doe praktische kennis en ervaring op in bijvoorbeeld de werkvoorbereiding of uitvoering. Leer tijdens je stage de fijne kneepjes van het vak van onze ‘ouwe rotten’ of draag in een afstudeeropdracht bij aan nieuwe innovatieve oplossingen.

WIJ ALS WERKGEVER

Wat heeft Van Hattum en Blankevoort je te bieden?

Ontwikkelingsmogelijkheden

Wij bieden jou de kans om je talenten optimaal te ontdekken, toe te passen in de praktijk en jezelf daardoor verder te ontwikkelen en hebt zelf de regie in je carrière. Samen met je leidinggevende bekijk je welke opleidingen het beste aansluiten op jouw competenties en vakmanschap. Wij bieden je mogelijkheden, keuzevrijheid, maar je neemt ook zelf het heft in handen. Zo heb je direct, zelf invloed op je persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Arbeidsvoorwaarden

Bij Van Hattum en Blankevoort werk je samen aan de meest innovatieve civiele projecten van Nederland. Dat voel je overal in ons bedrijf. Op de bouwplaats, de vestigingen en het hoofdkantoor. Er is vertrouwen en ruimte voor nieuwe ideeën. Je ontmoet collega's die je vooruit helpen. De werksfeer in de teams is uitstekend. Dat geeft energie! Daarnaast bieden wij een prima pakket arbeidsvoorwaarden waaronder een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen.

Sollicitatieprocedure

Word jij uitgedaagd door een van onze vacatures, dan maken we graag kennis met jou! Solliciteer dan direct via het sollicitatieformulier en voeg je CV en motivatiebrief hieraan toe.  Zien we raakvlakken, dan gaan we graag met je in gesprek. Voor vragen over vacatures of lopende sollicitaties kun je contact opnemen met onze corporate recruiter Fabiënne Weijland via onderstaande contactgegevens.

Volg ons op