Er zijn veel verschillende rollen binnen de wereld van infrastructuur en wij snappen maar al te goed dat je wat bedenktijd nodig hebt om na te denken over jouw toekomst. Een traineeship bij Van Hattum en Blankevoort is een mooi begin! Waar word je blij van en waar ben je goed in? Wij helpen je bij het vinden van de antwoorden op deze vragen en je uiteindelijk een keuze te maken over het verdere verloop van je carrière. Maar hoe doen we dat eigenlijk? Ons traineeprogramma kun je zien als jouw eigen ontwikkelprogramma; het is een individueel traject wat bij jou en bij jouw behoeftes past. Jij bepaalt zelf, samen met je mentor en de coördinator van het traineeship, welke ervaringen het best aansluiten op jouw ontwikkeling. Wij bieden je mogelijkheden en keuzevrijheid, maar je neemt ook zelf het heft in handen. Door in verschillende onderdelen van ons bedrijf aan de slag te gaan en samen te werken met onze enthousiaste en behulpzame collega’s, ontdek je welke rol het beste bij je past. Je hebt dus direct invloed op je persoonlijke groei en ontwikkeling!

MANAGEMENT TRAINEE

Ambitieus en proactief? 

Het management traineeprogramma is opgezet om in een periode van twee jaar jezelf te ontwikkelen. Tijdens dit programma doe je ervaring op binnen verschillende disciplines, projectfasen en onderdelen van Van Hattum en Blankevoort. Zo ontdek je jouw talent en interesses! De inhoud van het traineeprogramma stel je grotendeels zelf vast. Tijdens deze twee traineejaren bouw je een netwerk op binnen Van Hattum en Blankevoort en staat je persoonlijke ontwikkeling voorop!

TECHNISCH TRAINEE

Avontuurlijke slagvaardige aanpakker

Het technisch traineeprogramma is opgesteld om na een periode van brede technische inzetbaarheid, een gerichte keuze te kunnen maken van de richting waar jij in verder wil.  Een jaar lang doe je kennis en ervaring over ontwerp, inkoop cost engineering, werkvoorbereiding en uitvoering in verschillende fases van project (van tender tot realisatie) op. Het traineeship biedt je volop ruimte en kansen voor een kansrijke civieltechnische carrière!

Volg ons op