Wij snappen dat een stage een belangrijk onderdeel is van je opleiding. Het is dé mogelijkheid om te ontdekken wat voor een functie en welk werkveld bij je past. Weet je nog niet precies wat je zoekt? Bij Van Hattum en Blankevoort zijn er verschillende mogelijkheden voor het volgen van een stage of het maken van een afstudeeropdracht.

Bekijk onze vacatures, hopelijk zit er een interessante stageplaats voor je tussen! Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar een mooie plek in onze organisatie.

EEN AANRADER

''Ik zou een stage bij Van Hattum en Blankevoort zeker aanraden aan andere studenten. In geval van mijn eigen studie zou ik het echt aanraden omdat ik een beeld vormen van de uitvoering echt enorme toegevoegde waarde vind ten opzichte van de theoretische instelling op de universiteit. Verder zou ik het ook aanraden omdat je heel serieus wordt genomen, heel goed wordt betrokken en omdat je ook een hoop vrijheid krijgt.'' - Rik

MEEWERKSTAGE

Bij ons kun je praktische kennis en ervaring opdoen in bijvoorbeeld de werkvoorbereiding, uitvoering of ontwerp. Wij vinden het belangrijk dat je als volwaardig teamlid bij draagt aan onze projecten. Leer tijdens je stage de fijne kneepjes van het vak van onze ervaren collega's én maak kennis met onze mooie organisatie!

Bekijk via onderstaande link de openstaande stageplekken. Zit er niets voor je tussen? Neem dan contact op via de contactgegevens onderaan de pagina.

AFSTUDEEROPDRACHT

Voor veel opleidingen is het een onderdeel van de studie: een afstudeeronderzoek verrichten. Wat ons betreft een mooie manier om te ontdekken waar jouw interesses liggen én of Van Hattum en Blankevoort een leuke werkgever is!

Bekijk via onderstaande link de openstaande afstudeeropdrachten. Zit er niets voor je tussen? Neem dan contact op via de contactgegevens onderaan de pagina.

STUDENT CONNECTION

Wij vinden de instroom van jong talent binnen onze organisatie belangrijk. Daarom willen wij studenten optimaal ondersteunen en begeleiden. Onderdeel daarvan is de Student Connection. Een inspirerende, energieke en creatieve dag speciaal voor stagiair(e)s, werkstudenten en afstudeerders van Van Hattum en Blankevoort in het DigiLab. Het verbinden van studenten uit de VolkerWessels Infra divisie, zodat ze het beste uit hun stage halen, staat centraal.

CONTACT

Klinkt bovenstaande veelbelovend, maar staat jouw droomstage of -onderzoek niet tussen onze vacatures? Stuur ons dan jouw motivatie en cv en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We gaan dan samen met jou op zoek naar een passende plek en opdracht voor jouw stage!

Volg ons op