Samen (be)leven, werken en ontwikkelen. Dát kenmerkt VolkerWessels. Van een regionaal familiebedrijf zijn we uitgegroeid  tot een internationaal bouwconcern. Met zo'n 17.500 medewerkers, verspreid over 130 ondernemingen, kunnen we hele gebieden ontwerpen, bouwen, beheren én onderhouden. 

Alle VolkerWessels-ondernemingen zijn zelfstandig, kennen de regionale markten als geen ander en hebben een eigen identiteit en cultuur. Door onze kennis en expertises te bundelen, bieden we integrale oplossingen en bedienen we klanten optimaal. Kortom: groot, maar toch klein. Daar zijn we trots op!   

Kom binnen bij VolkerWessels!

Samen (be)leven, werken en ontwikkelen. Dát kenmerkt VolkerWessels.

Samen (be)leven

Binnen onze organisatie werken we samen aan de toekomst. Iedereen brengt zijn eigen kwaliteiten, kennis en persoonlijkheid in. Hierbij zijn duurzaamheid, veiligheid en innovatie belangrijke pijlers. Vol enthousiasme en ambitie kijken we naar de toekomst. We zien mogelijkheden en om die waar te maken hebben we jou nodig. Jouw kritische, frisse of verziende blik. Sluit aan bij VolkerWessels en Maak Morgen Mogelijk

Bekijk video testimonials

Samen werken

Een stad ontwerp, bouw, beheer en onderhoud je niet alleen. Die klus klaar je met elkaar! Samenwerken met collega's, klanten én de omgeving vinden we dan ook belangrijk. Het liefst bouwen we met meerdere ondernemingen aan projecten. Die aanpak blijkt succesvol! Door de kennis en het enthousiasme van collega’s te bundelen, staan indrukwekkende projecten op onze naam.

Samen ontwikkelen

Wij faciliteren je in je groeiproces en bieden je de juiste middelen. Enerzijds door learning on the job, anderzijds door kwalitatieve en professionele opleidingstrajecten bij onze eigen VolkerWessels Academy en VolkerWessels Vakschool. Wij bieden je ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf aan je loopbaan te bouwen.

Bekijk opleidingsmogelijkheden

Jong VolkerWessels

Wissel kennis, ideeën en ervaringen uit, werk aan uitdagende vraagstukken op concernniveau, neem plaats in een denktank op jouw vakgebied en bezoek inspirerende projecten en seminars. Ben jij 35 jaar of jonger? En werk je voor één van de VolkerWessels ondernemingen? Dan kun je lid worden van Jong VolkerWessels!

Maak kennis met Jong VolkerWessels

Volg ons op