Ons werk heeft impact op de omgeving en levens van mensen. Het is mooi als je daar onderdeel van wilt zijn. Als je wilt leren om buiten de gebaande paden te zoeken naar oplossingen en mogelijkheden. Kortom als jij het in je hebt om anders te kijken en daardoor meer te zien!

CARRIÈREKANSEN

Traineeprogramma

Ben je een jonge instromer en wil je in de breedte kennismaken met ons bedrijf, meld je dan aan voor ons Traineeprogramma. Je doorloopt in circa anderhalf jaar een programma dat voert langs verschillende afdelingen zoals Calculatie, Bedrijfsbureau, Uitvoering, Projectmanagement en Vastgoedontwikkeling. Je krijgt een mentor toegewezen die je coacht en verder word je begeleid door onze ervaren medewerkers. Tussentijdse evaluaties volgen je ontwikkeling op de voet en sturen deze bij waar nodig. Je ontwikkeling wordt ondersteund door een op maat gemaakt opleidingsplan met cursussen en trainingen van de VolkerWessels Academy. Aan het eind van het programma vervolg je je carrière binnen één van onze afdelingen in een functie die past bij jouw ambitie. 

OPLEIDEN

Wij willen ons vak doorgeven en leren van jou

Om onze opdrachtgevers altijd met de juiste mensen van dienst te zijn, vinden we het belangrijk om ons vak door te geven en zelf te leren hoe de volgende generatie in de wereld staat. Daarom bieden we mogelijkheden tot vakinhoudelijke ontwikkeling binnen alle disciplines van onze organisatie. Wij vinden het natuurlijk prachtig als jij net zo gepassioneerd over het vak bent als wij. Ons werk heeft impact op de omgeving en levens van mensen. Het is mooi als je daar onderdeel van wilt zijn. Als je wilt leren om buiten de gebaande paden te zoeken naar oplossingen en mogelijkheden. Kortom als jij het in je hebt om anders te kijken en daardoor meer te zien!  Als gecertificeerd Erkend Leerbedrijf leiden we met leermeesters leerlingen op in de bouw. Dat doen we veelvuldig op leerlingbouwplaatsen die we gezamenlijk met Fundeon en andere partners realiseren. Studenten aan MBO, HBO en WO kunnen bij ons terecht voor een leerzame stage- of afstudeerplaats.

CONCERNKRACHT

VolkerWessels Academy

Als onderdeel van VolkerWessels hebben onze medewerkers toegang tot de VolkerWessels Academy. De VolkerWessels Academy heeft een groot aanbod van opleidingen en trainingen, die door de Academy zelf of door gerenomeerde externe partijen uitgevoerd wordt. Zo kunnen wij ons continu blijven ontwikkelen met de laatste inzichten op het gebied van innovatie en zelfontwikkeling. Hierin zit de kracht van onze medewerkers. Kijk voor meer informatie op VolkerWessels Academy.

WIJ ALS WERKGEVER

Wat heeft Boele & van Eesteren je te bieden?

Ontwikkeling

Binnen Boele & van Eesteren is er volop mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, zowel binnen onze eigen VolkerWessels Academy als daarbuiten. Daarnaast zijn er meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden; zowel binnen Boele & van Eesteren als binnen het VolkerWessels concern.

Arbeidsvoorwaarden

Een baan bij Boele & van Eesteren komt met een uitstekend pakket van arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan salaris en arbeidsvoorwaarden conform de UTA Cao met o.a. 43 vakantiedagen, een goed pensioen, de vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te delen met veel verantwoordelijkheid en een professioneel team van collega’s.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in één van onze vacatures? Solliciteer dan direct via het sollicitatieformulier en voeg je CV en sollicitatiebrief hieraan toe.  Zien we raakvlakken, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Voor vragen over vacatures of lopende sollicitaties kun je contact opnemen met Thijs Smeets, onze recruiter.

Social Media

Volg Boele & Van Eesteren ook op