Bij Boele & van Eesteren werk je samen met professionals die passie hebben voor de bouw. Anders kijken en meer mogelijkheden zien. Dat is en blijft voor ons de uitdaging van ons vak. Of het werk nu complex is of de standaard nog verder verbeterd kan worden. Het is een sterke drive tot realiseren waarmee we complexe projecten, grote projecten, binnenstedelijke herontwikkelingen, woningen en renovaties haalbaar maken. Onze collega's vertellen je hier graag meer over. 

HET PAKKEN VAN KANSEN

Collega Jan-Roel vertelt:

“Ik ben destijds bij Boele gestart als trainee. Sindsdien heb ik op verschillende afdelingen en op uitdagende projecten kunnen werken. Het is heel gaaf om onderdeel te zijn van een team dat complexe en unieke werken realiseert. In dienst van het bedrijf, maar met ruimte voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Als projectleider is het momenteel mijn uitdaging om op zoek te gaan naar de sterktes binnen een team. Ook wil ik mijn teamleden diezelfde ruimte voor ontwikkeling bieden.”

BOUWEN AAN DE TOEKOMST

Collega Daniek vertelt:

“Als trainee doorloop je verschillende afdelingen zoals BIM, Calculatie, Uitvoering, Vastgoedontwikkeling en Werkvoorbereiding. Het is niet alleen maar kennismaken met deze afdelingen, je krijgt gelijk verantwoordelijkheid. Dat maakt het enorm leerzaam en veelzijdig. Bovendien leer je het bedrijf, de collega's én de projecten gelijk goed kennen!”

SAMENWERKEN AAN COMPLEXE PROJECTEN

Collega Petra vertelt:

"We duiken vanaf een zeer vroeg stadium heel diep in onze projecten. Met specialisten vanuit diverse afdelingen werken we een project in teamverband grondig uit. Het is mooi om daar als Hoofd Calculatie onderdeel van te zijn en om een bijdrage te kunnen leveren aan de totstandkoming van onze complexe werken. Bovendien zorgt de intensieve samenwerking tussen de diverse disciplines voor een enorme verbreding van je kennis!"

BOUWEN OP EEN POSTZEGEL

Collega Jochen vertelt:

“De grote diversiteit aan bouwwerken en -opgaven maken dat we in alle gelederen van het bedrijf continu inspelen op de vele facetten van de bouw. Of het nu gaat om complexe bouwlocaties, contractvormen, techniek, standaardisatie of planningsvraagstukken, uiteindelijk komt het neer op samenwerken en doen wat je zegt.  Aan mij als projectleider de taak om daar het projectteam in te sturen. Elke dag gaan we met het team en de diverse betrokken partijen aan de slag om samen onze doelen te realiseren en een goed product voor de klant te leveren." 

Social Media

Volg Boele & Van Eesteren ook op