We maken je  graag deelgenoot van onze wereld. Omdat we trots zijn op de werken die we samen met onze opdrachtgevers mogen realiseren. Omdat we je willen laten zien en ervaren dat hartstocht, proces, techniek, creativiteit en communicatie leiden tot vernuftige oplossingen die het bouw- en ontwikkelproces bespoedigen en het resultaat verbeteren. Wie anders durft te kijken, ziet nu eenmaal meer.

EXPERTISE

Een proces voor en door mensen

Wij bouwen voor mensen. Voor bewoners, gebruikers, omwonenden en andere belanghebbenden. Want als een gebouw of woning eenmaal staat en wij weer weg zijn, gaat een plek pas echt leven. Die leefbaarheid is ons uitgangspunt. Tijdens de bouw en het latere onderhoud zorgen we graag voor een zorgeloos traject voor onze opdrachtgevers. Zowel voor hen die dagelijks aan bouwopgaven werken als voor hen die er weinig tot geen ervaring mee hebben. Dit doen we door als hoofdaannemer het bouwproces inzichtelijk en beheersbaar te maken en tijd-, budget- en organisatiezorgen weg te nemen, hoe complex een huisvestingsvraagstuk ook is. Door deze sterke procesmatige en transparante aanpak staan we in de markt bekend als dé specialist voor ingewikkelde projecten en realiseren we net zo makkelijk een kleinschalig woningbouwproject. Vanaf het eerste idee tot en met de realisatie en onderhoud van een gebouw. En dat doen we als organisatie al meer dan 120 jaar met veel plezier.

HARTSTOCHT

De ervaring is gegroeid, het plezier is gebleven

Waarom je bij Boele & van Eesteren zou moeten werken vraag je je misschien af? Wij kunnen je hier in woorden vertellen over onze passie voor bouwen. Dat deze passie ertoe leidt dat een uitdaging ons niet groot genoeg kan zijn of we lossen hem op. Linksom of rechtsom. Dat die passie en ervaring van generaties geleid heeft tot efficiënte en effectieve werkmethodes. En dat we ons iedere dag verder ontwikkelen. Door op de hoogte te blijven van nieuwe werkvormen en materialen. Door het contact met onze opdrachtgevers en de maatschappij. Maar eigenlijk kun je passie niet met woorden uitleggen. Dat laten we je heel graag zelf ervaren.

ONTWIKKELEN

Wij zijn ontwikkelende bouwers

Wij zijn ontwikkelende bouwers. Dit betekent dat we onze opdrachtgevers van de ontwikkeling tot het sleutelklaar opleveren van dienst kunnen zijn. Dankzij onze wederzijdse expertise kunnen we plannen in de ontwikkelingsfase al op haalbaarheid toetsen aan de bouwpraktijk. Het is daarom heel logisch dat we waar nodig ook de financiering en/of de verkoop voor onze rekening nemen. Door efficiënt te ontwikkelen realiseren we een hoger rendement voor onze opdrachtgevers. Omgekeerd profiteren onze bouwers van de kennis van hun ontwikkelende collega's. Deze kruisbestuiving van ontwikkelaars en bouwers leidt tot commercieel succesvolle innovaties, zoals de nieuwste prefab toepassingen in nieuwbouw en renovatie. 

SLAGVAARDIG

Slagvaardig en vooruitstrevend

Bij ieder project kunnen wij  het hele traject verzorgen of op elk gewenst moment instappen. Vanaf de verwerving van grond tot aan het onderhoud van het gebouw. Daarbij leveren of organiseren we binnen het traject iedere gewenste dienst. Denk bijvoorbeeld aan de vele onderzoeken ten behoeve van de ruimtelijke ordening procedures. Naast onze eigen kennis en ervaring hebben we als onderdeel van VolkerWessels (handelsnaam van Koninklijke VolkerWessels B.V.) toegang tot een haast onuitputtelijke bron van know how die binnen het concern aanwezig is. Ook zoeken we regelmatig samenwerking met andere VolkerWessels ondernemingen en met externe partijen.

Veelzijdig

Onze vakgebieden

Woningbouw

Wij bouwen woningen voor beleggers, corporaties, zorginstellingen en particulieren. Verschillende doelgroepen met heel verschillenden wensen en eisen. Een wens hebben ze gemeen: een courante, mooie en comfortabele woning en een makkelijk en overzichtelijk (bouw) proces. 

Utiliteitsbouw

Aansluiten de organisatie van onze opdrachtgever en snappen waar behoeften liggen is een belangrijk onderdeel van ons werk. Onze grote kracht hierbij is onze procesmatige aanpak, of het nu gaat om zorggebouwen, onderwijsinstellingen, kantoren of projecten in het publieke domein.

Renovatie

Met de huidige leegstandsproblematiek op de kantorenmarkt denken wij graag met onze opdrachtgevers mee over het transformeren van bestaande gebouwen op bestaande locaties. Het herindelen van een kantoor om te voldoen aan nieuwe werkvormen of het verduurzamen van gebouwen zijn opgaven waarbij we onze expertise graag inbrengen.

Social Media

Volg Boele & Van Eesteren ook op