Werken bij Gebr. Van Kessel

Werken bij Gebr. Van Kessel betekent werken in een verrassend veelzijdige organisatie met een open sfeer en veel mogelijkheden om te groeien. Met ruim 450 gepassioneerde collega's werken dagelijks aan een leefbaar en bereikbaar Nederland. Van oudsher heerst er een familiesfeer binnen onze organisatie. Hierdoor zit een cultuur van betrokkenheid en verantwoordelijkheid sterk in ons DNA gebakken. Onze organisatie is relatief plat en de lijnen zijn kort.

Wat hebben wij je te bieden?

Groei en uitdaging

Met diverse specialismen in huis kun je bij ons alle kanten op. Er zijn verschillende mogelijkheden als je wilt groeien of meer uitdaging wilt in je werk. Ook daarin zijn wij verrassend veelzijdig! Ook in de toekomst zit je bij ons goed. Gebr. Van Kessel is onderdeel van het internationaal opererend bouwconcern Koninklijke VolkerWessels. De grenzen van jouw loopbaanmogelijkheden gaan daarmee dus verder dan alleen binnen de Gebr. Van Kessel bedrijven. Wij investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling: incorporate trainingen of opleidingen naar eigen keuze behoren tot de mogelijkheden. 

Vitaliteit

Onze medewerkers zijn een cruciaal onderdeel van de organisatie. Als werkgever vinden wij het dan ook belangrijk dat je je fit en gezond voelt. Een vitale werknemer komt immers graag naar zijn werk en presteert beter. Mede hierom bieden wij onze medewerkers de kans om met korting te sporten bij sportorganisaties door het hele land. Op deze manier ondersteunen en stimuleren wij de continuïteit, productiviteit en plezier in het werk.

Opleiding en ontwikkeling

Wij investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. In overleg (met P&O en/of je leidinggevende) behoren bedrijfs (Incorporate) trainingen of opleidingen naar eigen keuze tot de mogelijkheden. Dit doen we mede aan de hand van interne trainingen en via de VolkerWessels Academy, een centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie. ​​​​​​​Afhankelijk van jouw wensen, ambities en capaciteiten zijn er verschillende opties. Bijvoorbeeld een  risicomanagement-training, een uitvoerderscursus of een Bedrijf geïntegreerd Senior Leiderschap Programma. Andere opties zijn Leidinggeven met impact of Onderhandelingsvaardigheid. Oftewel: Verrassend veelzijdig!

Volg ons