Stage en afstuderen bij Gebr. Van Kessel

Op zoek naar een uitdagende stage met ontwikkelmogelijkheden voor nu en in de toekomst? Bij Gebr. Van Kessel zit je goed! Wij hebben stage- en afstudeeropdrachten voor diverse studierichtingen en opleidingsniveaus gerelateerd aan de civiele techniek, cultuurtechniek, watermanagement en tuin en landschap.

Erkend leerbedrijf en goede begeleiding

Gebr. Van Kessel is een erkend leerbedrijf. Dit houdt in dat wij aan diverse criteria voldoen om een student te mogen opleiden. ​​​​​​​

Op onze interessante en veelzijdige projecten wordt ruimte gecreëerd voor een goede begeleiding tijdens jouw stage, zowel voor een stage als bij een afstudeeropdracht. We beschikken over enthousiaste en ervaren medewerkers die jou een gevarieerd takenpakket zullen bieden. Als stagiair(e) proef je de prettige werksfeer en word je voorbereid op het echte werk na je opleiding. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om na je stage écht bij Gebr. Van Kessel te komen werken. Kortom: een stage waar je echt iets aan hebt!

Stage

In het kort houdt een stage bij ons in:

  • Stagevergoeding tussen de € 400,- en € 550,- bruto per maand. 
  • Mogelijkheden voor een vaste baan nadat je studie is voltooid. 
  • Veelzijdige projecten. 
  • Ruimte voor een goede begeleiding. 
  • Locaties door heel Nederland. 
  • Erkend leerbedrijf

Als stagiair(e) kun je gretig gebruik maken van de diverse bedrijven binnen Gebr. Van Kessel, ieder met een eigen expertise. Bij interesse kun je eenvoudig switchen tussen onze bedrijven en zo je eigen stage regisseren. Alles is mogelijk. Jouw toekomstige stage is verrassend veelzijdig! 
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een stage bij ons?
Download dan onze stage-flyer. 


Afstuderen en solliciteren

Heb jij een goed idee voor een interessante afstudeeropdracht? Laat het ons weten! We hebben ook kant-en-klare afstudeeropdrachten voor diverse vakgebieden.

Al gretig geworden? Mooi zo! Er wacht een unieke stage en/of afstudeerplaats op maat op ons hoofdkantoor in Buren, een van onze projecten en/of bij onze vestigingen in Dordrecht, Tilburg, en Geesbrug.

Mail je CV met motivatie naar 

stage@kessel.nl


Volg ons op