Hugo staat voor de leukste uitjes.

Hugo - Personeelsvereniging

Reinaerdt

Al vanaf 1992 is Hugo Groen een vaste kracht binnen het team van Reinaerdt. Na een kort uitstapje naar een andere functie binnen het bedrijf is hij inmiddels terug op zijn oude nest, de Debiteuren Administratie. Samen met een aantal andere collega’s zorgt hij ervoor dat klanten voldoen aan hun betalingsverplichting en voert hij financiële controles uit. 

Penningmeester bij de personeelsvereniging 

Naast zijn werk op de financiële afdeling is Hugo ook een van de drie bestuursleden van de personeelsvereniging. Hugo: “Samen organiseren we, afhankelijk van het beschikbare budget, een of twee keer per jaar een gezellig uitje voor alle leden. Aanhang mag ook altijd mee wat ervoor zorgt dat we meestal met een leuke groep van zo’n 100-120 man zijn.” 

In de afgelopen jaren heeft de personeelsvereniging van Reinaerdt al een groot aantal geslaagde uitjes op haar naam staan. Zo is er al eens een tocht met een feestboot over het IJ in Amsterdam gemaakt, een scootertocht inclusief activiteiten zoals boogschieten georganiseerd én hebben de leden een hele gezellige avond gehad bij de Toppers. 

Hugo: “Voor maart volgend jaar staat er weer een leuke excursie op de planning. We gaan een scheepswerf in Duitsland bezoeken waar grote cruiseboten worden gemaakt. Ook zijn we bezig met de organisatie van een leuke bedrijfsavond in mei, maar wat we dan precies gaan doen houd ik nog even geheim.” 

Een bedrijf met korte lijntjes 

Volgens Hugo is de sfeer op de werkvloer altijd goed en informeel. Hugo: “Ondanks dat we een groot team zijn, zijn collega’s altijd direct benaderbaar. Dat geldt voor zowel directe collega’s als voor medewerkers vanuit andere afdelingen. Dat ervaar ik als erg positief. Daarnaast is iedereen echt betrokken bij de zaak”, vertelt Hugo. 

Ben je op zoek naar een baan in of rondom een moderne fabriek en vind je het leuk je eigen inbreng te kunnen geven, dan moet je volgens Hugo bij Reinaerdt zijn. Hugo: “Mocht je het daarnaast leuk vinden je te bemoeien met gezellige excursies, dan is er ook plaats in de personeelsvereniging. We zijn namelijk op zoek naar vers bloed.” 

Volg ons op

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!