Freek staat voor de beste prijs.

Freek - Calculator

Reinaerdt

Al negen jaar probeert Freek de mooiste opdrachten voor Reinaerdt binnen te slepen. En dat spelletje van de beste verveelt nog steeds niet. Freek Levink is Calculator voor de afdeling Utiliteit Nederland en had van tevoren nooit gedacht bij Reinaerdt terecht te komen. Hij vertelt: “Ik weet nog goed dat ik hier via Randstad binnenkwam en dacht: ik ga niet bij zo’n fabriek werken, daar kent toch niemand elkaar.” Maar daar bleek niets van waar. “Ik vind mijn werk nog steeds erg leuk en ben blijven plakken.” 

Nieuwe ontwikkelingen 

Volgens Freek is zijn werk als Calculator nooit saai, maar juist heel divers: “Het leukste vind ik dat ik altijd druk ben. Er is altijd iets te doen en omdat er veel ontwikkelingen gaande zijn, is elke dag anders. Daar houd ik van.” Zo is hij nu samen met een collega een nieuw systeem aan het testen en is BIM een belangrijke ontwikkeling in de bouwwereld. “Daar moeten we op inspelen en dat vind ik geweldig. Die ontwikkelingen zorgen er namelijk voor dat mijn werk nooit eentonig wordt.” 

Trots op ons machinepark 

De vestiging van Reinaerdt in Haaksbergen is een enorm terrein van 70.000 m2. Het feit dat het kantoor en de productie naast elkaar zijn gelegen, spreekt Freek enorm aan. “Het geeft mij een trots gevoel als ik de fabriek inloop en er weer een nieuwe machine aan het draaien is.” 

Dat trotse gevoel proberen ze ook over te brengen op klanten. Freek legt uit: “Bij lastige projecten gaan wij (Calculators), ter ondersteuning van de accountmanager, mee naar de bouw om een project te bespreken. Meestal plakken we daar een rondleiding door de fabriek aan vast. Op die manier krijgt de klant een prachtig beeld van wat wij hier doen en hiermee hopen we ze natuurlijk te overtuigen van onze meerwaarde.” 

Nieuwe collega’s worden overal bij betrokken 

De goede sfeer bij Reinaerdt is iets wat telkens weer benadrukt wordt. Freek: “Volgens mij gaat iedereen hier met plezier naar zijn werk. We werken veel samen en niemand hoeft hier iets alleen te doen. We zijn heel begaan met elkaar. Ook als er een nieuwe collega bij komt. Die wordt gelijk overal bij betrokken. Ook organiseren we regelmatig een uitje met de afdeling. Laatst zijn we nog met z’n allen gaan kleiduivenschieten en ook gaan we regelmatig naar de stad of organiseren we een barbecue.” 

Volg ons op

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!