Het bieden van een leuke werkomgeving waarin iedereen zich op zijn gemak voelt en zich kan ontwikkelen vind ik erg belangrijk.

Marco Bruinzeel - Vestigingsdirecteur

Van Hattum en Blankevoort

Het bieden van een leuke werkomgeving waarin iedereen zich op zijn gemak voelt en zich kan ontwikkelen vind ik erg belangrijk.

Marco Bruinzeel - Vestigingsdirecteur

Van Hattum en Blankevoort

Een vestigingsdirecteur aan het woord

Wat herinner jij je nog van jouw eerste dag bij Van Hattum en Blankevoort?

Mijn eerste dag bij Van Hattum en Blankevoort was op 1 november 2011. Ik ben gestart als senior Projectleider bij de afdeling Landelijke Projecten op het project Combiplan Nijverdal. Dit was een integraal project samen met KWS en Vialis.

Wat houdt jouw functie in?

Als Vestigingsdirecteur heb je een hele brede functie. Naast het leiding geven aan de vestiging en de eindverantwoordelijkheid voor de resultaten ben je heel veel met mensen bezig. Ieder dag ziet er weer anders uit. Van contacten onderhouden met opdrachtgevers, tot financiële besprekingen en het afronden van de lopende tenders. Ik werk veel samen met de bedrijfsleider, de business unit controller en het hoofd bedrijfsbureau. Daarnaast is de ontwikkeling van onze mensen een belangrijk speerpunt. Het bieden van een leuke werkomgeving waarin iedereen zich op zijn gemak voelt en zich kan ontwikkelen vind ik erg belangrijk.

Duurzaamheid is natuurlijk een heel belangrijk onderwerp. Naast het volgen van de marktontwikkelingen en deze implementeren in ons bedrijf probeer ik onze mensen te enthousiasmeren om zelf op het gebied van duurzaamheid en circulariteit initiatieven te ontwikkelen. Ook in onze tenders en projecten speelt dit onderwerp steeds een belangrijkere rol.

Wat is zo leuk aan jouw baan?

Mij geeft het werken binnen een leuk team veel energie. Samen successen boeken maar ook samen tegenslagen doorstaan. Maar ook wat we gezamenlijk op de projecten laten zien geeft mij energie. Hoe wij met veel passie en vakmanschap onze projecten realiseren is fantastisch.

Doordat je eindverantwoordelijk bent voor de vestiging maar ook onderdeel bent van het MT van Van Hattum en Blankevoort ben je van veel zaken op de hoogte en kun je op veel niveaus mee beslissen. De ene dag denk je mee in een tender over een slimme oplossing en de andere dag denk je mee over de koers van heel Van Hattum en Blankevoort.

Wat vind je gaaf aan Van Hattum en Blankevoort?

Van Hattum en Blankevoort is een heel open en sociaal bedrijf. Het belang van de mensen staat centraal. Iedere deur staat open voor een bakje koffie en een praatje.
Naast de kwartaalbijeenkomsten waar we leuke dingen (bouwvak barbecue en eindejaarsbijeenkomst met een leuke activiteit zoals bijv. karten) doen hebben we als regiokantoor een keer in de twee jaar een groot feest waar ook de partners gezellig aan mee doen. 

Welk project of gebeurtenis bij Van Hattum en Blankevoort is jou tot nu toe het meest bijgebleven?

Mijn tijd als projectleider op de Aquaduct van SAAone zal me altijd het meeste bij blijven. Daar hebben we zware technische tegenslagen gehad maar zijn we als team altijd positief in het werk blijven staan en hebben het uiteindelijk ook goed afgerond.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden die je zelf hebt doorlopen of die je ziet?

Binnen van Hattum en Blankevoort heb ik de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen vanuit projectleider, naar bedrijfsleider en nu vestigingsdirecteur. Het bedrijf geeft mensen de kans om te ontwikkelen. Zowel in de lijn als in de breedte. 

Hoe zorg jij ervoor dat je een goede werk-privébalans houdt?

Een goede werk en privé balans is voor mij heel belangrijk. Het invullen van je eigen werktijden hoort daarbij. Hier geeft Van Hattum en Blankevoort je alle vrijheid in zolang je het maar met je team afstemt.

Welke tip zou je meegeven aan aanstormend civiel technisch talent?

Tip die ik mee wil geven is: dat je doet wat je leuk vindt en blijf bij jezelf. Probeer te leren van je collega’s en doe veel ervaring op de projecten. De carrière volgt dan vanzelf.

Volg ons op

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!