Ben jij bezig met het afronden van je studie of heb je jouw diploma net op zak? Maar weet je nog niet precies wat het beste bij jou past? Waar je goed in bent en wat je precies wil gaan doen? Dan is het KWS Traineeship wat voor jou!


Op maat

Omdat jij uniek bent, maken wij dit traineeship op maat. Zo kun je aan de slag op de tenderafdeling, in de calculatie, de werkvoorbereiding maar ook in de uitvoering.


Ontwikkeling

Dagelijkse begeleiding en een persoonlijke coach.
Je leert enorm veel in de praktijk. 

Daar bovenop kun je diverse trainingen en bijeenkomsten volgen.


Goede voorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra.

Laptop en telefoon van de zaak.

Maar liefst 40 vakantiedagen.


Basis voor de toekomst

Het doel van het KWS Traineeship is het creëren van een solide basis voor de toekomst, het ontdekken van interesses en het ontwikkelen van kwaliteiten en vaardigheden. Bij KWS krijg jij als trainee de kans om je breed te oriënteren of je direct al te specialiseren binnen één vakgebied. Je hebt zelf de regie in handen. In twee tot drie jaar tijd voer je diverse functies uit op verschillende afdelingen. Zo kun je aan de slag op de tenderafdeling, in de calculatie, de werkvoorbereiding maar ook in de uitvoering.

Ontwikkeling

Tijdens het traineeship staat jouw ontwikkeling centraal. We werken samen aan jouw weg van morgen! De dagelijkse begeleiding tijdens jouw werkzaamheden bij KWS vindt plaats door je praktijkbegeleider. Dat is jouw direct leidinggevende op dat moment en die zorgt ervoor dat jij je binnen je functie kunt ontwikkelen. Daarnaast krijg je tijdens jouw traineeship een persoonlijke coach toegewezen en deze onderhoudt contact met jou en jouw praktijkbegeleider en bewaakt dat jij de afgesproken stappen binnen het traineeship kunt doorlopen. Wij bieden de gelegenheid, jij grijpt de kans en toont initiatief!

Weten wat er speelt

Uniek aan dit traineeship is dat je kennis kunt maken met alle afdelingen binnen ons bedrijf. Dit gaat je helpen in de samenwerking met jouw collega’s. Jij weet namelijk wat er speelt én wat de uitdagingen zijn. Precies om die reden werk je een keer mee met onze asfaltploeg, onze uitzetters en neem je een kijkje in het asfaltlaboratorium. Zo verbreed jij jouw kennis over de wegenbouw!

Programma

Door aan de slag te gaan binnen de diverse afdelingen, leer je natuurlijk enorm veel. Daar bovenop kun jij nog diverse trainingen en bijeenkomsten volgen om je kennis én netwerk te verbreden. Je kunt onder andere deelnemen aan ons Young Professional programma. 

Dit alles met als doel om elkaar en KWS beter te leren kennen! 

En daarna?

Na afronding van het traineeship gaan we natuurlijk met elkaar in gesprek. Wat heb je de achterliggende jaren gezien en geleerd? Welke kant wil jij op? Zo geven we samen vorm aan jouw toekomst bij KWS!

Wat vinden onze trainees?

Het Traineeship iets voor jou?

Solliciteer dan bij de vestiging bij jou in de buurt!

Amsterdam - Utrecht 

Eindhoven

Vianen

Contact

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij KWS?

Neem dan contact op met Lisette of Mark.