Bouwen met talent, de toekomstmakers van KWS

Bij KWS zijn wij gedreven door kennis en bewogen door mensen. Als  toonaangevende marktleider in de wegenbouw ligt onze focus op duurzame innovatie en veiligheid. 

Werken bij KWS betekent veel verantwoordelijkheid, je kennis vergroten en jezelf ontwikkelen. Hoe helpen wij jou het beste uit jezelf te halen én jouw groei te versnellen? Daar vertellen we je graag meer over.

Bekijk onze talentprogramma's

Young Professional

Om iedereen aan het begin van zijn of haar carrière een goede start te bieden, werken we bij KWS met het Young Professional programma. Dit is een programma voor collega's met maximaal drie jaar werkervaring.

Vestigingspotential

Beschik jij over talent, ambitie en een drive om te investeren in je eigen ontwikkeling? Heb je daarnaast het vermogen om nog concrete stappen te zetten in de komende 5 jaar?

KWS Potential

Uitgeleerd? Dat ben je bij KWS nooit. Maar heb je je pijlen gericht op een hoger management of directie functie? Dan is het KWS Potential programma voor jou!

Maatwerk

Bij KWS vinden we de ontwikkeling van al onze mensen belangrijk en geloven wij in maatwerk. Niet alleen in onze projecten, maar juist ook bij onze grootste kwaliteit, onze mensen. Wil jij je wel ontwikkelen, maar niet binnen één van de bovenstaande programma’s? Dan gaan we daar gewoon met elkaar over in gesprek!

Wil jij onderdeel uitmaken van één van deze programma's?

Contact

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij KWS?

Neem dan contact op met Lisette of Mark.

Volg KWS ook op Social Media!