Werken aan jouw weg van morgen!

Werk jij mee aan de weg van morgen? Binnen KWS krijg je ruim baan om je te ontwikkelen, ontplooien en door te groeien. Afhankelijk van jouw wensen, ambities en capaciteiten ondersteunen we jou in jouw carrière. Dit doen we mede aan de hand van trainingen, via onze vakschool of via de VolkerWessels Academy. Voldoende mogelijkheden voor jou om jezelf te blijven ontwikkelen en te bouwen aan een betere levenskwaliteit. Als onderdeel van concern VolkerWessels heb je eigenlijk niet 2000, maar zelfs 17.000 collega's, in binnen- en buitenland. Dat brengt voordelen met zich mee. Zo is het mogelijk om binnen VolkerWessels een volgende stap in jouw carrière te maken. Wil je meer weten over hoe jij samen met ons morgen mogelijk maakt? Neem contact op met onze recruiters. 

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij zijn de grootste wegenbouwer van Nederland. Daar horen uiteraard een goed salaris en andere arbeidsvoorwaarden bij. Passend bij jouw functie en verantwoordelijkheden, en conform CAO Bouw & Infra. Denk hierbij aan;      

  • Een marktconform salaris uitbetaald in 13 periodes;       
  • 40 vrije dagen;        
  • Een collectieve zorgverzekering;        
  • Loopbaan- en opleidingsmogelijkheden binnen KWS en VolkerWessels;        
  • Pensioenopbouw bij een van de twee beste pensioenfondsen in Nederland;        
  • Afhankelijk van je functie krijg je of een goede reiskostenregeling of een elektrische auto met laadpas voor heel Europa;        
  • En diverse personeelskortingen, zoals Sport- en bedrijfsfitness en tanken met korting bij de BP.  

Daarnaast zijn we een informele organisatie, ook onze directeuren spreek je aan met 'je' en je loopt gewoon bij ze binnen. KWS is decentraal georganiseerd en ondernemen staat bij ons centraal. Heb jij goede ideeën, dan gaan we daarmee aan de slag! 

Altijd bij jou in de buurt

Daarnaast zijn we een informele organisatie, ook onze directeuren spreek je aan met 'je' en je loopt gewoon bij ze binnen. KWS is decentraal georganiseerd en ondernemen staat bij ons centraal. Heb jij goede ideeën, dan gaan we daarmee aan de slag! 

Veelzijdige projecten

Wegen en openbare ruimten. Over land en water. Boven en onder de grond. KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert infrastructuur.  Met vestigingen en diverse dochterbedrijven, deelnemingen door het hele land en eigen materieel biedt KWS een waaier aan disciplines, dichtbij de klant. Van advies tot asfaltproductie. Van specialismes als grondverzet, rioleringen en waterbouw tot kleinschalig werk voor gemeenten en particulieren. Ook werkt KWS als marktleider in de wegenbouw en de productie van asfalt aan omvangrijke multidisciplinaire projecten om de complete infrastructuur te realiseren. We staan niet stil op het gebied van duurzaamheid. Zo komen innovaties als de elektrische asfaltspreidmachine, het emissieloze asfaltmengsel KonwéCO2 en de koud asfalt recycling trein (c)art komen uit de koker van KWS. 

Contact

Meer weten

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij KWS?

Neem dan contact op met Lisette of Mark.

Volg KWS ook op Social Media!