Wie is KWS?

Werken bij KWS betekent werken bij de grootste wegenbouwer van Nederland. Maar het aanleggen van wegen is echt niet het enige wat we doen. Wegen en openbare ruimten. Over land en water. Boven en onder de grond. VolkerWessels onderneming KWS ontwerpt, bouwt, onderhoudt, beheert en exploiteert infrastructuur.   

Met vestigingen en diverse dochterbedrijven, deelnemingen en eigen materieel biedt KWS een waaier aan disciplines, dichtbij de klant. Van advies tot asfaltproductie. Van specialismes als grondverzet, rioleringen en waterbouw tot kleinschalig werk voor gemeenten en particulieren.  

Ook werkt KWS als marktleider in de wegenbouw en de productie van asfalt aan omvangrijke multidisciplinaire projecten om de complete infrastructuur te realiseren. Ook staan wij niet stil op het gebied van duurzaamheid. Zo komen innovaties als de elektrische asfaltspreidmachine, het emissieloze asfaltmengsel KonwéCO2 en de koud asfalt recycling trein (c)art komen uit de koker van KWS.  

Bij KWS kun je alle kanten op. Zo werken we elke dag met 2.000 collega’s aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van Nederland. Wil jij vooroplopen in jouw vakgebied en werken aan toonaangevende projecten? Solliciteer dan bij KWS. 

In beeld

Contact 

Maak kennis met ons recruitmentteam. 

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij KWS?

Neem dan contact op met Amy of Lisette.

Volg KWS ook op Social Media!