KWS Traineeship
Ben jij bezig met het afronden van je studie of heb je jouw diploma net op zak? Maar weet je nog niet precies wat het beste bij jou past? Waar ben je goed in en wat wil je precies gaan doen? Dan is het KWS Traineeship wat voor jou!
Locaties
Amsterdam
Rotterdam-Zwijndrecht
Eindhoven-Roermond
Roosendaal
Zwolle-Leek

Op maat
Omdat jij uniek bent, maken wij ook dit traineeship op maat. Zo kan jouw traineeship bestaan uit een opdracht van calculator, uitvoerder en werkvoorbereider of nog een ander vakgebied.
Ontwikkeling
Dagelijkse begeleiding en een persoonlijke coach.

Je leert enorm veel in de praktijk. Daar bovenop kun je diverse trainingen en bijeekomsten volgen.

Goede voorwaarden
Goede arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra

Laptop, telefoon én auto van de zaak.

​​​​​​​Maarliefst 40 vakantiedagen.

Basis voor de toekomst

Het doel van het KWS Traineeship is het creëren van een solide basis voor de toekomst, het ontdekken van interesses en het ontwikkelen van kwaliteiten en vaardigheden. Bij KWS krijg jij als trainee de kans om je breed te oriënteren of je direct al te specialiseren binnen één vakgebied. Je hebt zelf de regie in handen. In twee tot drie jaar tijd voer je diverse functies uit op verschillende afdelingen. Zo kun je aan de slag op de tenderafdeling, in de calculatie, de werkvoorbereiding maar ook in de uitvoering.

Wie ben jij?

img1
Studie
Je hebt je diploma net op zak of bent bijna klaar met je studie.
img1
Starter
Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring.
img1
Ontwikkeling
Je wilt graag ontdekken waar je talenten liggen en wat je leuk vindt.
img1
Interesse
Je vindt het vet om aan infraprojecten te werken. 

Het Traineeship iets voor jou?

Solliciteer dan bij de vestiging bij jou in de buurt!

Ontwikkeling

Tijdens het traineeship staat jouw ontwikkeling centraal. We werken samen aan jouw weg van morgen! De dagelijkse begeleiding tijdens jouw werkzaamheden bij KWS vindt plaats door je praktijkbegeleider. Dat is jouw direct leidinggevende op dat moment en die zorgt ervoor dat jij je binnen je functie kunt ontwikkelen. Daarnaast krijg je tijdens jouw traineeship een persoonlijke coach toegewezen en deze onderhoudt contact met jou en jouw praktijkbegeleider en bewaakt dat jij de afgesproken stappen binnen het traineeship kunt doorlopen. Wij bieden de gelegenheid, jij grijpt de kans en toont initiatief!

Weten wat er speelt

Uniek aan dit traineeship is dat je kennis kunt maken met alle afdelingen binnen ons bedrijf. Dit gaat je helpen in de samenwerking met jouw collega’s. Jij weet namelijk wat er speelt én jij weet wat de uitdagingen zijn. Precies om die reden loop je ook kort stage bij onze asfaltploeg, onze uitzetters en neem je een kijkje in het asfaltlaboratorium. Zo verbreed jij jouw kennis over de wegenbouw!

Programma

Door gewoon aan de slag te gaan binnen de diverse afdelingen, leer je natuurlijk enorm veel. Daar bovenop kun jij nog diverse trainingen en bijeenkomsten volgen om je kennis én netwerk te verbreden. Je kunt onder andere deelnemen aan ons Young Professional programma.

Dit alles met als doel om elkaar en KWS beter te leren kennen!

En daarna?

Na afronding van het traineeship gaan we natuurlijk met elkaar in gesprek. Wat heb je de achterliggende jaren gezien en geleerd? Welke kant wil jij op? Zo geven we samen vorm aan jouw toekomst bij KWS!

Wat vinden onze Trainees?

Bradley Pitter

Thomas Kooij

Projectbegeleider bij Rotterdam-Zwijndrecht

Het is leuk om met collega’s van verschillende disciplines samen te werken en kennis te maken met onze centrale directie. Hun betrokkenheid bij ons als Young Professionals is veel waard.
Bradley Pitter

Bart Boeren

Uitvoerder bij Roosendaal-Sas van Gent

Het is heel leerzaam om samen met collega’s in een korte tijd iets van de grond te krijgen. Daarnaast is de verbinding met andere KWS-talenten van andere vestigingen voor mij erg belangrijk.

Je solliciteert, en dan?

Het Traineeship iets voor jou?

Solliciteer dan bij de vestiging bij jou in de buurt!

Wil je meer weten?

Whatsapp of mail met Jacquelien Versteeg om je vraag te stellen!
img1