Media player

Freek Teunissen, Hoofduitvoerder

"De complexe projecten en de bouwmethodes, materialen en technieken die daarbij komen kijken vind ik het mooiste aan mijn baan."


Mijn naam is Freek Teunissen. Ik heb Bouwkunde op CD niveau gedaan op de LTS. Daarna heb ik een timmermansopleiding gevolgd. Na de militaire dienst heb ik 4 jaar als timmerman gewerkt. Vervolgens ben ik door IBC in Best gevraagd om als uitvoerder aan de slag te gaan. Dat heb ik 7 jaar gedaan. Tijdens die periode heb ik de avondopleidingen assistent uitvoerder, uitvoerder utiliteitsbouw, complexe bouwsystemen en financieel management gevolgd. En sinds 2005 werk ik bij Visser & Smit Bouw.


Ik ben verantwoordelijk voor de productie, planning en veiligheid op de bouwplaats

Ook bij Visser & Smit Bouw heb ik eerst enkele jaren als uitvoerder gewerkt. In die functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse productie, planning en veiligheid op de bouwplaats. Daarna ben ik hoofduitvoerder geworden. In grote lijnen komt dat op hetzelfde neer. Ik ben nog steeds verantwoordelijk voor de productie, planning en veiligheid, maar dan op een hoger organisatorisch niveau.

Op de bouwplaats is het jouw bouw: je mag heel veel zelf bepalen

De complexe projecten en de telkens weer andere bouwmethodes, materialen en technieken die daarbij komen kijken vind ik het mooiste van mijn baan. Bovendien heb je heel veel vrijheid en verantwoordelijkheid bij Visser & Smit Bouw. Dat spreekt me aan. Er is geen controle-cultuur. Op de bouwplaats is het jouw bouw: je mag heel veel zelf bepalen. En je hebt intensief contact met iedereen. Wij vormen een hecht team op de bouw en werken heel goed met elkaar samen.
img1

De voordelen van een groot bedrijf en het gevoel van een klein bedrijf

Het aantrekkelijke van Visser & Smit Bouw vind ik, dat het plat georganiseerd is. Het combineert de voordelen van een groot bedrijf met het gevoel van een klein bedrijf. Aannemers die werken van het zelfde niveau maken zijn vaak veel logger georganiseerd en hiërarchischer.

Ik wil gewoon mooie en complexe werken blijven maken

Als hoofduitvoerder zit ik goed waar ik zit. Ik zou niet weten wat ik anders zou willen. Ik wil gewoon mooie en complexe werken blijven maken. Dat maakt het voor mij elke keer opnieuw enorm leuk en uitdagend. Een project kan mij niet complex genoeg zijn.

Bij Visser & Smit Bouw willen ze graag dat je je ontwikkelt

Visser & Smit Bouw biedt je veel vrijheid. Maar om te slagen moet je ook van aanpakken houden. Dat zit in onze DNA. Je krijgt hier heel veel mogelijkheden om kennis op te doen en door te groeien. Zo ben ik in 2012 van uitvoerder doorgegroeid naar hoofduitvoerder. En in 2018 heb ik mijn opleiding bedrijfsleider afgerond. Doorgroeimogelijkheden heb je volop. Sterker nog: ze willen ook graag dat je je ontwikkelt.Visser & Smit Bouw - Rotterdam
Waalhaven Z.z. 11, 3089 JH Rotterdam
+31 10 313 10 00


Visser & Smit Bouw - Amsterdam
Tupolevlaan 97, 1119 PA Schiphol-Rijk
+31 20 696 68 86

Visser & Smit Bouw - Groningen
Gotenburgweg 50, 9723 TM Groningen
+31 50 549 54 95