Wie we zijn

Wij zijn specialist en marktleider in de industrie en ondergrondse pijpleidinginfra. Wij willen een bijdrage leveren aan het realiseren van de energietransitie met onze specialismes: ondergrondse leidingen en industriewerk. V&SH Pipelines & Industry onderscheidt zich met eigen vakmensen, engineers, een vakkundige lastechnische dienst en een beheer & onderhoud afdeling.

Wat we doen

Van ontwerp en engineering tot uitvoering en projectmanagement, onderhoud en beheer. We verbinden ons altijd met dezelfde overtuiging en gedrevenheid aan een project. Wij leggen door het hele land transportleidingen aan voor gas, water, warmte en waterstof of passen het bestaande leidingwerk aan en in de industrie werken wij aan bovengrondse leidingen en werktuigbouwkundige installaties.


Organisatiestructuur

We zijn een informele laagdrempelige organisatie en streven ernaar om iedereen op basis van zijn/haar eigen kwaliteiten, kennis en persoonlijkheid op de juiste plaats binnen onze organisatie een uitdagende plek te geven. Het gaat erom dat je werk betekenis voor jou heeft en dat je iedere dag met Energie naar je werk toe gaat en weer enthousiast thuis komt.

Volg ons op