img1

Stephen Martis, Werkvoorbereider

"De communicatie tussen werkvoorbereiding en uitvoering moet naadloos zijn."


Hallo, ik ben Stephen Martis. Ik heb een timmermansopleiding gevolgd van 3 jaar. Daarna heb ik de vier-jarige theoretische opleiding Bouwkunde gevolgd en ben ik bij een bouwgerelateerd schadebedrijf gaan werken. In 2017 ben ik bij Visser & Smit Bouw aan de slag gegaan.


De afwisseling die je bij Visser & Smit Bouw hebt is super. Geen dag is hetzelfde. De ene dag ben je over een onderdeel aan het bellen met onderaannemers. De volgende dag ben je tekeningen aan het demarkeren, dus op tekeningen aangeven wat je moet maken. Een andere dag haal je informatie uit een 3D-model. Dan loop je weer op een bouwlocatie rond om foto’s van een project te maken en met uitvoerders te praten. Want de communicatie tussen werkvoorbereiding en uitvoering moet naadloos zijn. Succesvol bouwen staat of valt met samenwerking.

Ik maak de vertaalslag van de tekeningen en berekeningen naar de uitvoering

Als werkvoorbereider maak ik de vertaalslag van de tekeningen en berekeningen naar de uitvoering. Je bereidt het werk zo goed mogelijk voor, zodat het optimaal kan worden uitgevoerd.
img1

Je krijgt de vrijheid om zelf projecten aan te sturen

Wat Visser & Smit Bouw voor mij aantrekkelijk maakt, is dat je de ruimte krijgt om te doen wat je wilt. Je krijgt er ook de juiste begeleiding bij. Veel bedrijven beloven dat. Maar bij ons is dat ook echt zo. Er wordt ook van je verwacht dat je de regie pakt bij de ontwikkeling en uitvoering. Je moet je verantwoordelijkheid nemen en zorgen dat alles klopt. Dat spreekt mij aan.

Mijn ambitie is om me de bouwprocessen volledig eigen te maken

Nadat ik de bouwprocessen volledig ken wil ik mij met 3D-modelling gaan bezighouden. En wie weet wat er nog meer op mijn pad komt. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen.


Er is veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt de ruimte om te groeien. Dat merk je echt. Tot nu toe heb ik aan 3 unieke projecten gewerkt. Stuk voor stuk leuke uitdagingen waarmee je heel veel kennis opdoet. Momenteel werk ik aan een project in hartje Amsterdam waarbij het gebouw bijna net zo groot is als de bouwlocatie. Dat is een geweldige logistieke uitdaging. Maar toch krijgen we het met z’n allen voor elkaar.
​​​​​​​

Visser & Smit Bouw is jong en innovatief

Visser & Smit Bouw bestaat al heel lang, maar het is een jong bedrijf waar heel veel innovatieve talenten werken. Het werk is uitdagend en de sfeer uitstekend. Wat wil je nog meer?

Visser & Smit Bouw - Rotterdam
Waalhaven Z.z. 11, 3089 JH Rotterdam
+31 10 313 10 00


Visser & Smit Bouw - Amsterdam
Tupolevlaan 97, 1119 PA Schiphol-Rijk
+31 20 696 68 86

Visser & Smit Bouw - Groningen
Gotenburgweg 50, 9723 TM Groningen
+31 50 549 54 95